Živí mrtví: Bude Morgan pořád taková osina v zadku?

Co o něm prozradil tvůrce komiksu?

Morgan je zajímavá postava. Ale upřímně řečeno, co se týče mě, tak mi jeho pacifistické chování, kdy nehodlá ublížit živé bytosti, leze už dost krkem. A jak jsme viděli v zimním finále, může mít i neblahé následky.

A tak mnohé diváky zajímá, jestli se Morgan (Lennie James) v dalších epizodách změní. Přece jen, ve světě, kde vám skoro každý bez mrknutí oka vrazí kudlu do zad (a to doslova), není úplně nejlepší ohánět se morálkou a podobnými termíny. 

Robert Kirkman, který stojí za komiksem The Walking Dead a spolupracuje i na seriálové verzi, se právě o Morganovi rozpovídal:

"Řekl bych, že konflikt mezi ním a Carol je pouze na samotném začátku. Očekávám, že toho bude ve druhé polovině této řady víc, s ohledem na to, že se Morgan snaží najít místo ve skupině. Je pořád nováčkem a snaží se přijít na to, jak jednat s těmito lidmi. A řekl bych, že jeho filozofie nesedí Rickovi a bude to možná ještě horší po útoku na Alexandrii." 

Ne možná, ale určitě, protože díky Morganovi se do ohrožení života dostala jedna sympatická postava a navíc situaci asi nepomůže to, že se Morgan porval s Carol (Melissa Suzanne McBride), která patří k pilířům celé skupiny. 

Nezbývá než tiše doufat, že se Morgan vzpamatuje a pochopí, že bez ráznějšího chování to prostě někdy nejde. Ne v době, kdy ze všech stran hrozí smrtelné nebezpečí. 

Živí mrtví se vrací na obrazovky už tuto neděli. Jste fandové Morgana?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat