Smrtonosná zbraň: Kdo si zahraje Murtaugha v seriálu na motivy kultovních filmů?

Nečekaný herec.

Pokud neznáte sérii filmů Smrtonosná zbraň, tak nejste správný fanda akčního žánru. Jde o jeden z nejlepších zástupců "buddy movies", který stojí a padají (v toto případě jen stojí) na skvělé ústřední dvojce.

Od premiéry čtvrtého filmu uplynulo už spoustu let, premiéru měl v roce 1998 a zatím to nevypadá, že bychom se dočkali pátého.

Ovšem, televizní tvůrci zavětřili šanci a tak stanice FOX objednala pilotní epizodu seriálu inspirované právě filmovou sérií.

Tvůrci rebootu v čele s režisérem McG (Charlieho andílci) už našli svého Murtaugha, kterého v originálu ztvárnil skvělý Danny Glover. A jde o celkem nečekané jméno. Je jím Damon Wayans Sr..

Ten je sice, stejně jako jeho mladší bratři, kteří stojí za Scary Movie: Děsnej biják, také komik, ale má zkušenosti i s akčním žánrem. Zahrál si v klasice Poslední skaut (1991), takže má slušnou průpravu.

A navíc už to není žádný mladík, je mu 55, takže hláška "I am too old for this shit" nebude znít z jeho úst divně.

Zatím není jasné, kdo si zahraje jeho parťáka Riggse (v předloze to byl Mel Gibson, ale to vám připomínat nemusím), tak snad budou mít tvůrci šťastnou ruku.

Co na tuhle castingovou volbu říkáte?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat