Dawsonův svět: Jedna z hereček nevěří, že by nové díly fungovaly

Proč?

Asi vám neuniklo, že se v současné době oživuje jeden populární seriál za druhým. A dá se očekávat, že dříve nebo později někoho napadne natočit i další epizody populární teenagerovské podívané Dawsonův svět.

Ovšem, Katie Holmes, která v seriálu hrála Joey si nemyslí, že by to byl dobrý nápad. To prozradila v pořadu TODAY:

"Když se teď ohlédnu za seriálem, měl určitý šarm. Bylo to předtím, než se Internet stal tak populární, před iPhony, bylo to předtím, než se objevila tahle nová forma komunikace a mělo to určitý nádech typický pro devadesátá léta. Nemyslím si, že v dnešním světě, by se podařilo dosáhnout podobného nádechu."

Herečka není optimistická, ani pokud jde o nějaký speciál, ve kterém by se setkali všichni představitelé oblíbených postav ze seriálu. Jednoduše proto, že mají spoustu práce (zlé jazyky, ke kterým samozřejmě nepatřím, by ale řekly, že to není u všech pravda).

Fandové Dawsonova světa se tak budou muset spokojit se znovusledováním původních šesti řad, které běžely v letech 1998 až 2002. A asi to tak bude nejlepší, Katie má zřejmě pravdu, seriál měl opravdu zvláštní atmosféru, kterou by se asi nepodařilo napodobit.

Nebo si myslíte, že by nové díly byly dobrý nápad?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat