2 Broke Girl$ S05E11+12 (And the Booth Babes a Story Telling Show)


Už se blýská na lepší časy... POZOR, SPOILERY!!!

Dvě socky a prodejné holky...

Max (Kat Dennings) a Caroline (Beth Behrs) touží po nějakém novém vybavení ve svých životech. Ujmou se role reklamních hostesek na GameConu. Tam Max zjistí, že štamgast z bistra vytvořil demo-hru, kde je hlavní hrdinka Amorta, která vypadá jako Max. Caroline a Max se rozhodnou, že z toho vytřískají maximum. Dívky takto získají angažmá během promoakce ke hře, ale také odměnu a vytoužený iPad.

Dortíková jistina na konci epizody: 380,- USD

Dvě socky a Povídavé představení...

S Caroline flirtuje mladík v bistru. Pozve ji na představení v místním klubu. Nakonec si musí Caroline sama zaplatit vstup, ale nejprve zavolá jako svou posilu Max. Dívky dají mladíkovi sodu. Během jejich dramatu zaslechne majitel klubu, že Caroline má silný příběh, který by měli všichni slyšet. Caroline souhlasí, ale hlavně kvůli 50ti dolarům za vystoupení. Nakonec se ukáže, že to Caroline pomůže si ulevit. A jako bonus se k ní přihlásí s nabídkou žena z Warner Bros studia. Chce totiž natočit film o Carolinině příběhu.

Dortíková jistina na konci epizody: 390,- USD


Postavy:

Obě dívky zatím opět zůstávají u svých přirozených rysů, což show neubírá na vtipu a holky nás můžou bavit svými rozdílnými povahami.

Nejlepší scéna:



Rozhodně ta, kde holky dávají kouř mladíkovi za to, že zve holku na rande a nechá ji platit a má jen spoustu výmluv.

Mám takový dojem, že nás konečně čeká pořádný průlom. A jako vždy se dívky postarají, abychom se u toho i pořádně zasmáli.

Hodnocení: 85 %
Sdílej na Google+

Autor: Sandra De Santa

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat