Živí mrtví: V šesté řadě nás čeká divoká bitka s Neganem

Už se poprali?

Netřeba znovu omílat, že se v šesté řadě divákům seriálu The Walking Dead představí záporák Negan (Jeffrey Dean Morgan). Ale zřejmě to bude až 3. dubna, na kdy je naplánováno finále. Jinak řečeno, Negan se objeví až v závěru šesté série a výrazný part bude mít až v sedmé řadě.

To je asi trochu zklamání, ale představitel Daryla (Norman Reedus) přišel s informací, která by mohla být menší útěchou. Slibuje totiž, že se máme na co těšit a představení Negana bude stát za to:

"Bude tu souboj. Neřeknu vám, kdo, kdy a kde, ale můžu vám slíbit, že tu bude boj. Všichni z nás se střetnou s tímhle zmrd*m. Ve druhé polovině šesté řady bude hodně velký chaos."

Norman sice přímo nejmenoval Negana, ale ono roztomilé cudné označení je asi dost vypovídající. Je skoro na sto procent jisté, že naráží na Negana.

PODOBNÉ ČLÁNKY: DRUHÁ POLOVINA ŠESTÉ ŘADY BUDE BRUTÁLNÍ A PLNÁ CHAOSU

Tvůrci slibují, že druhá polovina šesté řady bude brutální a divoká a já jen doufám, že to splní, protože zimní finále bylo zklamáním. Očekávání rozhodně nenaplnilo. Nezbývá než věřit, že druhá polovina šesté série spraví divákům chuť.

Živí mrtví se na obrazovky vrátí už 14. února.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat