Supergirl: Objeví se Tom Welling v roli Supermana?

Zopakuje si hvězda Smallville svou nejznámější roli?

Už se ví, že v epizodě seriálu Supergirl nazvané For The Girl Who Has Everything se vrátí Superman, ale tentokrát v pubertálním věku. Ztvární ho herec jménem Daniel DiMaggio. Ovšem, spekuluje se i o tom, že by se Kal-El/Superman/Clark Kent mohl ukázat v dalších dílech i v poněkud dospělejší podobě.

Nepřekvapivě tak přišlo na přetřes to, zda by se nemohl v této roli objevit Tom Welling, který hrál mladého Clarka Kenta v oblíbeném seriálu Smallville. Ovšem, podle vyjádření Toma to tak zatím nevypadá:

"Jsou tu lidé, kterým by se to líbilo. Jsou tu lidé, kterým by se to nelíbilo, ale řeknu vám, že mě se nikdo neptal, jestli bych to udělal. Takže nevím. A bylo by to svým způsobem divné. V téhle fázi už nevím, kdo to je." 

Tom sice dál natáčí, ale zatím se mu nepodařilo žádnou svou novou rolí překonat popularitu Smallville. Ale přesto se očividně nežene do toho, aby se vrátil jako Superman. A to i přes fakt, že tentokrát by se mohl ukázat v kompletním kostýmu, k čemuž v Smallville nedošlo (zahlédli jsme jen jeho část).

Welling sice přímo neřekl, že by potencionální nabídku od tvůrců Supergirl odmítl, ale nezdá se, že by se do toho hnal.

Ovšem, aktuálně připravuje seriál Section 13, který poběží také na CBS, která je domovskou stanicí Supergirl. Možná by tak změnil názor, kdyby ho oslovili šéfové televize. Ale o ničem takovém se aktuálně neví.

Brali byste, aby si Tom znovu zahrál Clarka Kenta?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat