Jaké nové seriály objednala stanice The CW?

Hororové, komiksové i vědeckofantastické.

Stanice The CW sice není nejsledovanější z "velké pětky" (FOX, ABC, NBC, CBS a The CW), ale čím dál více vystrkuje růžky. Hlavně díky komiksovým hitům jako The Flash nebo Legends of Tomorrow (recenze).

A pokud vás zajímá, jaké seriály hodlá kanál The CW nabídnout v příští televizní sezóně, tak byla oznámena objednávka šesti pilotních epizod.

No Tomorrow

Jak to asi dopadne, když se dá dohromady konzervativní manažerka z úspěšné firmy s mužem, který žije svůj život naplno, protože věří, že zkáza světa je nevyhnutelná? Vznikne hromada zajímavých a zábavných situací. Tahle nesourodá dvojka se společně vydává na dobrodružství za splněním svých osobních snů.

Transylvania

V roce 1880 se mladá žena vydává z New Yorku do Transylvánie, aby pátrala po svém ztraceném otci. Po cestě spojí síly s neprávem propuštěným detektivem ze Scotland Yardu, aby společně čelili zrození těch nejznámějších monster a padouchů v lidské historii.

Riverdale

Seriál inspirovaný komiksovým městem Riverdale, které figuruje v komiksech nakladatelství Archie Comis, nabídne překvapivý pohled na Archieho, Betty, Veronicu a jejich přátele. Riverdale je místem, na kterém se prohání většina postav od Archie Comics.

Na seriálu se bude podílet také expert na seriálové adaptace komiksů Greg Berlanti (Arrow, Supergirl).

Frequency

Nová verze stejnojmenného filmu bude sledovat osudy policistky, která zjistí, že je schopna skrze rádio komunikovat se svým odcizeným otcem, který zemřel v roce 1996. Vytvoří si nové silné pouto, zatímco společně pracují na nevyřešeném případu vraždy. Ovšem netuší, že to způsobí velké změny v současnosti.


Zatím nepojmenovaný projekt o paranormálních jevech

Mladá žena se rozhodne vyhledat pomoc parapsychologa poté, co se stane svědkem paranormálních jevů. Seriál vznikne pod dohledem Kevina Williamsona (Stoupenci zla).


Zatím nepojmenovaný projekt z Marsu

Tým výzkumníků dorazí na Mars, aby se přidal k první lidské kolonii na planetě, jenže zjistí, že jejich předchůdci zmizeli. Tým je tak nucen, pod vedením ženy, jejichž manžel je také pohřešovaný, změnit cíl své mise z průzkumu na vyšetřování a přežití, zatímco musejí cestovat napříč nehostinnou planetou a čelit svým osobním démonům.

Který seriál vás zatím zaujal nejvíc?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat