Gilmorova děvčata: Představitelka Lorelai věří, že nás nové díly nezklamou

Rozhovor s Lauren Graham.

Streamovací stanice Netflix ví, po čem srdce diváka touží a tak nedávno oznámila, že má v plánu natočit čtyři nové epizody Gilmorových děvčat, kdy se každá bude odehrávat v jiném ročním období a potěšující je fakt, že každý díl bude mít zhruba hodinu a půl. 

A jaké to je, vrátit se po letech na natáčení? O tom promluvila představitelka Lorelai Lauren Graham pro server TVline

Jaké bylo čtení scénářů?

"Vraťme se o den nebo dva zpátky, kdy jsem přišla poprvé na plac. Museli jsme udělat kamerové zkoušky a... byl tam dům. Jsou to jiné kulisy, ale... ten dům. Alexis a já jsme přišly na plac společně a - cítím se emocionálně díky mnoha věcem a mám strach, že začnu brečet - ale vkročit na plac, to bylo opravdu něco. Měla jsem pocit, že uplynulo hodně času, ale cítila jsem se, jako by to byla jen chvíle, co jsme tu byly. Cítila jsem se skvěle."

To věřím

"A následně, dnes, být v místnosti se všemi. Bylo to opravdu emocionální. Nevím, co můžu prozradit. Ve scénáři je jedna věta o tom, kolik času uplynulo a jaký je to pocit... a navíc chybí Ed (Edward Herrmann, představitel Richarda, který zemřel v roce 2014, pozn. redakce), což bude v nových dílech také zmíněno. A s tím se musíme vypořádat a je to tak skutečné. Je to tu bez něj těžké. Všimla jsem si mnoha známých tváří a také toho, že jich několik chybí. Ale především tomu všemu nemůžeme uvěřit. Tolik věcí, kolik se muselo stát, aby k tomu mohlo dojít."

Netflix se stal!

"Netflix se musel zapojit. Fanoušci to museli chtít opravdu hodně, takže se nepřestali ptát. Vlna nadšení a radosti je naprosto odzbrojující a my si toho vážíme. Zním jaké nějaký hrozný guru, co motivuje ke svépomoci, ale opravdu jsem plná vděku. A pak se podívám na plán, kde je nějakých 40 dnů natáčení od rána do večera a říkám si něco jako, ´No jo! Vzpomínám si na tuhle práci!´ Ale jsem nadšená, že to budu dělat. A jsem nadšená, že budu natáčet tenhle materiál. Amy (Amy Sherman, duchovní matka seriálu, pozn. redakce) mi poslala scénáře a já jsem je okamžitě hltala. Má to samá pozitiva, když narazíte na někoho, s kým jste byli zvyklí trávit čas, nemá to žádná negativa. Je to jako, ´Hej, starý kamaráde! Jsem ráda, že tě vidím." 

Četla jste všechny čtyři scénáře? 

"Nečetla jsem ten poslední. Dostali jsme je nedávno. Jsou dlooouhé. Četla jsem ´Zimu´, ´Jaro´a ´Léto." 

Budou fanoušci šťastní? 

"Určitě. Četla jsem dnes scénu s Kelly (Kelly Bishop, představitelka Emily, pozn. redakce)... a je to tak plné života. Máme opravdu pěkný společný příběh. A určitě jsou tu dořešeny nějaké věci, které původně dořešeny nebyly."

Lauren, máte v rukou poslední scénář. Takže máte k dispozici závěrečná slova. 

"To je pravda."

Přeskočila jste rovnou na konec a přečetla si je?

"Ne. Amy mi je prozradila."

Kdy?

Nevěděla, že je neznám. Vlastně mi to pomáhalo, že jsem je neznala, protože lidé se mě na ně ptali a já jsem o je nevěděla - protože jsem je prostě neznala. Takže jsem se jí zeptala, ´Kdo je pronese?" A ona řekla, ´Vy dvě.´ To je vše, co můžu prozradit, řekneme je jednohlasně."

Je to slovní výměna.

"Přesně."

Stačí mi, že o tom jen mluvíte a jsem nadšený.

"Já také. Byla jsem s těmito scénáři naprosto spokojená. Je to to, v co jsem doufala."

Twitter explodoval, když je to oficiální.

"Ještě jsem to neviděla, protože jsem byla na čtení scénářů a teď si dělám výzdobu ve svém karavanu. Zapojila jsem se do polštářové bitky - ale na Internet se brzy podívám. Jsem opravdu vděčná. Je to v této fázi mého života něco skvělého a báječná zkušenost. Neříkám si něco jako, ´Jo, to se stává neustále.´ Velmi si vážím a respektuji co tento moment znamená a hodlám si to užít jak to jen půjde." 

PODOBNÉ ČLÁNKY: KTEŘÍ HERCI SE VRÁTÍ V NOVÝCH DÍLECH GILMOREK? 

Také už se nemůžete dalších dílů dočkat? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat