Hra o trůny: Šestá řada bude zatím největší, slibuje představitelka Sansy Stark

Čeká nás prý hromada šokujících zvratů.

Jedním z nejvíce diskutovaných momentů z páté řady Game of Thrones byl ten, kdy Sansu Stark (Sophie Turner) znásilnil Ramsay Bolton (Iwan Rheon). To je něco, co ji samozřejmě poznamenalo, takže v šesté řadě, která začne 24. dubna, bude Sansa trochu jiná, než si ji pamatujeme:

"Tahle řada je pro Sansu opravdu ale opravdu velká. Je to pravděpodobnější její nejlepší řada. Vezme věci do vlastních rukou. V téhle sérii opravdu začne vyžadovat respekt, který si zaslouží a bude si ho udržovat a to je skutečně fajn."

Je pravda, že už je na čase. Zatím byla Sansa spíše jen obětí a nebylo zrovna časté, že by se postavila sama za sebe.

"Je to skvělé, protože v předchozích pěti řadách to vypadalo, že to spěje právě k tomuto. Utrpení bylo už tolik, že to dostalo i ji a ona chce respekt, který si zaslouží."

Nakonec herečka prozradila, jestli se i tentokrát můžeme těšit na hromadu šokujících zvratů (což je asi trochu zbytečná otázka, je to Hra o trůny):

"V téhle řadě bude hromada šokujících momentů, je to obrovské. Je to zatím největší řada. Jak v případě vývoje postav, tak pokud jde o dějové linky mnoha lidí. Nemůžu se dočkat. Nemůžu se dočkat, až uvidím v této řadě Alfieho (Alfie Allen, představitel Theona Greyjoye, pozn. redakce). Bude to dobré." 

Tak snad nejde jen o "povinná" prohlášení herců, kteří se chtějí zavděčit tvůrcům a opravdu nás čeká bombastická řada.

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat