Přátelé: Kterou epizodu má představitel Chandlera nejméně rád? Odpověď vás zaskočí

Matthew Perry překvapil.

Přátelé jsou opět v kurzu. Nejen proto, že je televize reprízují pětkrát do roka, ale také z jiného důvodu. Během natáčení jednoho pořadu stanice NBC se sešlo pět z nich. Chyběl Matthew Perry, který je aktuálně ve Velké Británii, kde zkouší v divadle.

PODOBNÉ ČLÁNKY: PRVNÍ FOTOGRAFIE ZE ZNOVUSHLEDÁNÍ PŘÁTEL

Stačil si ale odběhnout do pořadu The Chris Evans Breakfast Show (jen pro zajímavost, Chris Evans je nový moderátor Top Gearu), kde byl také tázán na to, která epizoda Friends je jeho nejméně oblíbená.

Hercova odpověď byla poněkud překvapivá:

"O můj bože. Myslím, že odpověď je, že si nepamatuji tři roky. Takže žádná z těchto... určitou dobu, jsem byl byl mimo."

Příčinou je závislost na drogách, kterou trpěl poté, co se zranil na lyžích a bral silné léky. Ale přehnal to a začal se ládovat prášky a pít jako "duha". To nejsou žádné výmysly bulvárních novinářů, ale něco, k čemu se sám herec přiznal.

Ovšem, dodal, že nikdy nebyl "na drogách", když natáčel. Nechával si to na "doma". Během doby, kdy pracoval na Přátelích byl také dvakrát na odvykací kůře. A naštěstí to zafungovalo a zbavil se závislosti.

Určité následky to ale mělo, například to, že na určité věci prostě zapomněl. Proto si také nevybavuje tříletou etapu natáčení Přátel.

Hlavní je, že se to zvládl a dál se věnuje herectví, například pracuje na seriálu The Odd Couple.

Zdroj: BBC.co.uk
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat