Přátelé: Dojde podle představitele Chandlera k setkání všech herců před kamerou?

Co na to Matthew Perry?

V pořadu stanice NBC, který oslavuje natočení 1000. seriálové epizody režisérem Jamesem Burrowsem, se sice sešlo pět z šesti herců ze seriálu Přátelé, ale bylo jasně řečeno, že nejde o znovushledání Přátel.

PODOBNÉ ČLÁNKY: HERCI ZE SERIÁLŮ PŘÁTELÉ A TEORIE VELKÉHO TŘESKU NA JEDNÉ FOTOGRAFII

Nejen proto, že chyběl Matthew Perry, který má závazky ve Velké Británii, kde zkouší divadelní hru. A právě představitel Chandlera prozradil, jestli si myslí, že k setkání celé šestice vůbec dojde:

"Myslím, že herci nebudou proti a já také ne. Myslím, že jsme otevřeni nápadu něco udělat, možná nějaký televizní speciál, ale pochybuji o tom, že půjde o film. Je to obtížné, protože jsme skončili v nejlepším a nechceme to pokazit. Proto také chceme být velmi opatrní, ale myslím si, že obsazení v určitou chvíli bude ochotno něco udělat."

Pokud k tomu ale dojde, bude to v rozporu s tím, co nedávno pronesla jedna z tvůrkyň seriálu Marta Kauffman, která považuje kapitolu Přátel za uzavřenou a nevidí důvod, proč se k ní vracet (celý článek). Ale už jsme tisíckrát zažili, že filmař/herec byl zásadně proti dvakrát vkročit do stejné řeky, ale nakonec se rozmyslel. Možná se toho dočkáme i v tomto případě.

Je ale pravda, že by to muselo být opravdu něco extra, protože finále Friends je jednou z čestných výjimek, kdy se podařilo povedený seriál ukončit tak, aby to fanoušky nezklamalo.

Stáli byste o nějaký speciál?

Zdroj: BBC



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat