Hra o trůny: Víte čí smrt měla být v seriálu, ale nakonec byla vystřižena?

O kom je řeč?

V Game of Thrones se umírá jako na běžícím pásu. Úmrtí už jsme tak viděli hromadu. A mohli jsme se dočkat ještě jednoho navíc. Konkrétně je tu řeč o pobočníkovi krále Jonu Arrynovi, kterého ztvárnil sir John Standing.

Ten měl mít v pilotní epizodě výraznější roli, ale nakonec k tomu nedošlo. V plánu bylo to, že bude Jon otráven (samozřejmě v tom figurovala Cersei) a divák se měl dočkat momentu, který režisér dané epizody popsal herci takto:

"Měl jsem chtít vstát z postele a plazit se přes celou místnost a měl jsem chtít zvednout ruku a sáhnout po lahvičce inkoustu a chtěl jsem ji vzít a něco napsat. Lahvička s inkoustem by se rozbila a já bych byl pokrytý inkoustem. A poté by přišla královna, šlápla mi na prsty a já bych zemřel."

Nakonec jsme ale viděli jen jeho mrtvolu k čemuž herec dodává:

"Dostal jsem dopis od fanoušků, díky mé roli ve Hře o trůny... a přitom jsem měl jen roli mrtvoly, která tam leží, mrtvá s kameny na mých očích!"

Vidíte, stačí si v seriálu jen poležet a stejně dostáváte zprávy od diváků. Nechci si ani představit, kolik dopisů/emailů obdrží herci, kteří mají výraznější party než je bezvládné tělo.

Šestá řada se vrátí na obrazovky 24. dubna.

Která smrt ze Hry o trůny vás zaskočila nejvíc?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat