American Horror Story: O čem by mohla být další řada?

Vynořila se spekulace o námětu šesté řady.

Pátá řada seriálu American Horror Story (recenze) nedávno skončila, takže se toho o nové příliš neví. Rozhodně ne z oficiálních zdrojů. Ale přesto se začaly vynořovat informace, které naznačují, o čem by mohla být další série.

Berte v potaz, že to nebylo potvrzeno, takže se zatím pohybujeme v rovině spekulací. Ovšem, nebylo by to poprvé, co by se dohady potvrdily.

A o čem je tedy řeč? V tomto případě spíše platí o kom. Podle některých zdrojů se šestá řada bude točit kolem postavy jménem Slender Man.

Pokud nevíte, co je to zač, tak jde o výtvor Erica Knudsena. Slender Man je nepřirozeně vysoká bytost s tváří bez jakýchkoliv rysů, která unáší a mučí své oběti.

Slender Man nevznikl pro žádný konkrétní projekt, Eric uveřejnil několik jeho obrázků na fóru Something Awful. Postava díky tomu získala velkou popularitu a objevila se v několika různých dílech (série na YouTube, videohry). Je na místě poznamenat, že také došlo k několika vraždám, kdy někteří označovali právě Slender Mana jako pachatele (což samozřejmě nikdy prokázáno nebylo).

Jde tedy o téma, které je tvůrcům American Horror Story blízké. Rádi se inspirují u "reálných" událostí.

O šesté řadě toho zatím není moc známo. V podstatě jen to, že bude temnější a méně nabubřelá než série Hotel. A očekává se také návrat Lady Gaga, která to zatím nepotvrdila, ale Ryan Murphy ji oslovil a s ohledem na to, že dostala za svůj výkon Zlatý glóbus, by bylo překvapivé, kdyby nekývla.

Co říkáte na Slender Mana jako na námět další řady?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat