Je v plánu nová verze seriálu Přátelé? Nebo dokonce film?

Co odpověděla tvůrkyně seriálu Marta Kuffman?

Přátelé jsou i 12 let po svém konci extrémně populárním seriálem a neustále se řeší, zda vznikne film, případně jestli se herci sejdou před kamerou, alespoň v nějakém speciálu a někteří diváci se ptají i na to, zda není v plánu reboot či něco podobného.

Speciál se chystá, příští měsíc odvysílá NBC pořad u příležitosti vzniku 1000. seriálové epizody pod režisérským dohledem Jamese Burrowse, kde se objeví pět herců z Přátel (chybět bude představitel Chandlera Matthew Perry, který má závazky ve Velké Británii, ale pošle alespoň videozdravici). A co se týče nové verze, tak jedna z tvůrkyň původního seriálu Marta Kauffman není z této myšlenky zrovna nadšená:

"Pokud jde o mě, proč se vracet do stejného teritoria? Pracuji na Grace & Frankie a co jsem milovala na Přátelích, bylo natáčet seriál, který nabízel určitou naději a potěšení díky tomu, že se prozkoumávalo něco nového. Byla to určitá doba v životě a já jsem mou životní epochu Přátel opustila. Teď se těším na životní etapu, která přijde." 

A co se týče onoho znovushledání herců z Přátel, pak Marta odmítá, že k němu dojde ve zmíněném pořadu, který složí poctu Burrowsovi:

"Budu tam, ale nepůjde o znovushledání Přátel." 

Navíc Kauffman dodala, že je šokovaná z toho, že je seriál stále tak populární. Toho by se samozřejmě dalo využít, například ve formě celovečerního filmu, který je na tématu dne docela často, ale i v tomto případě je Marta proti:

"Prozradím, že nikdy nebude film Přátelé, ve kterém se všichni znovu sejdou." 

Je zřejmé, že pro Martu jsou Přátelé uzavřenou kapitolou, ke které se nechce vracet. Na druhou stranu, podobně striktní prohlášení už jsme slyšeli od jiných tvůrců a přesto se často objevují remaky, rebooty, restarty, spin-offy různých pořadů. Ostatně, brzy se dočkáme spin-offu k jinému oblíbenému sitcomu Plný dům. Ono striktní "ne", pokud jde o Přátele, nakonec tak konečné být nemusí. Ale to ukáže až čas.

Pokud vám chybí oblíbená šestice, speciál, ve kterém se sejde pět z nich, se bude vysílat 21. února.

Stáli byste o reboot Přátel? Případně o celovečerní film s původními herci?

Zdroj: USWeekly
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat