Živí mrtví: Co říká Lauren Cohan na to, že její postava čeká dítě?

Lauren Cohan o tom, zda je moudré přivést dítě do světa plného zombíků.

Není žádným tajemstvím, že Maggie (Lauren Cohan) čeká přírůstek do rodiny. A přivést dítě na svět, to je obvykle krásná věc (pokud pomineme tu úděsnou bolest), jenže situace se může trochu zkomplikovat, když žijete v době, kdy se všude prohání oživlé mrtvoly.

Lauren Cohan, která hraje Maggie promluvila o tom, zda jí přijde jako dobrý nápad pořídit si dítě v ne úplně ideální době:

"I když apokalypsa je jediný život, který mají, myslím si, že je to dobrý nápad. Myslím, že chtěli přivést na svět nový život už ve třetí řadě, Maggie řekla Glennovi, ´Zatím ho nečekáme, ale pokud budeme, je to v pořádku, nemůžeš strávit svůj život ve strachu.´ Nemůžete se vyhýbat tomuto zážitku, který vám vaše tělo dovolí, jen proto, že jsou tu zombie. Takže ano, jsem opravdu nadšená za Maggie a Glenna, že budou mít mimčo Magglenna." 

Uvidíme, co mají tvůrci seriálů v plánu. Co si budeme povídat, ne všechny nastávající matky v Živích mrtvých dopadly dobře (Lori pro příklad). Ale snad na Maggie nepotká podobný osud. Už takhle je dost zkoušená. Přišla o všechny členy rodiny a málem i o Glenna (Steven Yeun). Zaslouží si trochu radosti a štěstí.

I když, pokud se budou tvůrci držet komiksové předlohy, tak na ni čeká další hodně bolestná událost. Ale jestli tomu skutečně tak bude, se dozvíme až za pár týdnů (možná měsíců). Druhá polovina šesté řady The Walking Dead začíná 14. února.

Jak myslíte, že to dopadne s potomkem Glenna a Maggie?

Zdroj: Celebuzz
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat