Fresh Prince: Podle kolegyně se Will Smith choval během natáčení hrozně

Pracovat s ním zřejmě nebyla procházka růžovým sadem.

Oblíbený sitcom Fresh Prince, který běžel v letech 1990 až 1996 byl jedním z milníků herecké kariéry Willa Smitha. A na obrazovce vypadal jako sympaťák, se kterým je radost pracovat. Ale asi to nebylo tak snové, jak to na první pohled vypadá.

Tvrdí to alespoň herečka Janet Hubert, která ztvárnila tetičku Viv. Ta na Facebooku dala Willovi vědět, že to s ním nebylo vůbec snadné:

"Přijde mi to velmi podezřelé. Je to nějakých 26 možná 27 let nebo kolik. Vybavuji si chvíli, kdy jsi měl možnost volby, která byla, ´Víš, Wille, jsi hvězdou seriálu, proč nejednáme všichni společně a možná bychom mohli vyjednat menší zvýšení platu. Možná by to pomohlo u stanice - protože je seriál tak velký hit - a ty jsi hvězdou seriálu, tvůj vliv by nám mohl velmi pomoci, jako se to stalo v případě Přátel, jako v bělošských seriálech. Pamatuješ?" 

Ovšem, Will, ze kterého se v dané době stávala větší a větší hvězda, se rozhodně nehodlal za své kolegy postavit. I to prozradila Janet:

"A tvá odpověď byla, ´Má smlouva je má smlouva a vaše smlouva je vaše smlouva.´ No, karma musí být mrcha." 

Tím herečka naráží na fakt, že kariéra Willa není v současné chvíli tak zářná jako před pár lety a kromě toho, je jedním z těch, kdo se nedočkal nominace na Oscara, přestože se kritikům jeho výkon ve filmu Diagnóza: Šampión velmi líbil. Ostatně, určitě vám neunikly stížnosti černošských herců a režisérů, kteří odkazují na to, že nebyl nominován žádný herec/herečka ani režisér tmavé pleti.

To, že se tihle dva herci nemají zrovna v lásce, není žádným tajemstvím. Janet ze seriálu odešla po třech letech (nahradila ji Daphne Reid) a jedním z důvodů prý bylo to, že se Will a Janet "porafali" a očividně, ani po letech se nemají zrovna v lásce. A není divu, Janet se několikrát nechala slyšet, že se k ní Will nechoval zrovna pěkně.

Uvidíme, jestli Will nějak zareaguje. Ale faktem je, že karma mu zase tak zabrat nedala, pořád se mu daří nejlépe ze všech herců ze seriálu Fresh Prince.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat