Komiksové střípky: Vrátí se Kilgrave ve druhé řadě Jessicy Jones? A další promo k Legends of Tomorrow

Pár zajímavých komiksových informací. POZOR, SPOILERY!!!

Asi se shodneme na tom, že jednou z nejlepších věcí na první řadě komiksového seriálu Jessica Jones (recenze), byl David Tennant v roli záporáka Kilgravea. Britský herec byl prostě skvělý a tak, když byla potvrzena druhá řada Jessicy Jones, vyvstala otázka, zda se vrátí. Tvůrkyně seriálu Melissa Rosenberg k tomu dodala:

"Pokud máte Davida Tennanta, chcete ho mít kolem navždy. Je to tak výjimečný herec a jeden z nejmilejších lidí, se kterými kdy budete pracovat. Ale seriál se jmenuje Jessica Jones a je o příběhu Jessicy." 

Jak už to tak bývá, není to jasná odpověď. Což je na jednu stranu škoda, na tu druhou ale může dál žít naděje, že Davida ještě uvidíme.

A co k úhlavnímu protivníkovi Jessicy dodala její představitelka Krysten Ritter?

"Je to velmi rozporuplné, z pohledu mentálního rozpoložení Jessicy. On je důvodem, proč vstávala každý den, proč vyrazila do světa, on jí opravdu dával smysl. A nemyslím si, že minulé trauma jen tak zmizí s jeho smrtí."

Uvidíme, koho nám tvůrci nabídnout v další řadě jako protivníka supersilné hrdinky. Ale daná osoba se bude muset hodně snažit, protože se samozřejmě nevyhne srovnávání s Kilgravem.

Pokud jde o premiéru druhé řady, tak k té by mělo dojít zřejmě až poté, co se objeví pátý seriál vznikající ve spolupráci Marvelu a Netflixu, který ponese název Defenders.

Je potřeba tým

Za dva dny odstartuje další komiskový seriál stanice The CW nazvaný Legends of Tomorrow. Už jsme z něj tak viděli hromadu upoutávek. Ale tvůrci nepolevují ve snaze nás přesvědčit, že tohle prostě vidět chceme a musíme a tak nabízí další promo.

To je sice poměrně krátké, ale rozhodně ne špatné. Není tak bombastické jako některé předchozí upoutávky, ale za zhlédnutí přesto stojí.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat