24 hodin: Co říká Kiefer na nový seriál? A byl by ochotný si zopakovat roli Jacka Bauera?

Herec se vyjádřil k plánovaném seriálu 24: Legacy.

Před pár dny jsme se dozvěděli, že stanice FOX má v plánu nový seriál 24 hodin nazvaný 24: Legacy s tím, že v centru dění bude nový hrdina a to afroamerický voják, který bude v ohrožení života a navíc se bude snažit zabránit největšímu teroristickému útoku na území USA.

Překvapivou zprávou bylo, že se dočkáme úplně nového obsazení, což mnohé zaskočilo. Ale představitel Jacka Bauera, Kiefer Sutherland, si je jistý, že to bude fungovat:

"Už od začátku říkám, že pravou hvězdou 24 hodin je nápad a to myslím upřímně." 

Herec má v producenty a scenáristy plnou důvěru a neočekává od nich nic menšího než "opravdu výjimečné věci". 

Pokud jde o účast Kiefera, tak zatím neprozradil, zda se v seriálu alespoň mihne, ale ví se, že jedná o pozici výkonného producenta:

"Ať už to skončí tím, že budeme spolupracovat nebo ne, stejně budu jedním z prvních lidí, kteří se nebudou moci dočkat toho, až to uvidí. Mám plnou důvěru v to, že natočí něco skvělého a chytrého."

Další otázkou, která trápí mnohé diváky, je to, zda by se herec ještě někdy chtěl v roli Jacka objevit. Přece jen, v úspěšné minisérii 24 hodin: Dnes neumírej byl jeho osud načrtnut tak, aby bylo možné ho dál rozvíjet. Proto přišel na přetřes i dlouho diskutovaný další film:

"Netuším, zda někdy vznikne film nebo si Jack Bauer možná někdy najde cestu do některé z epizod, aby to vše objasnil nebo vše ukončil."

Není to jasné ano nebo ne, ale je to o něco optimističtější než jeho předchozí vyjádření, kdy se nechal slyšet, že kapitola 24 hodin je pro něj uzavřená.

A jak je vidět, má důvěru v tvůrce, že i bez něj vznikne podívaná, která bude stát za to. A co jeden z tvůrců původního seriálu Howard Gordon, má podobný pocit?

"Přemýšlíme o tom už věčnost: Rovná se 24 hodin Jack Bauer? A dlouhou dobu to tak bylo, dokud jsme neměli po 24 hodin: Dnes neumírej pocit, že tenhle příběh byl odvyprávěn." 

Co myslíte vy, bude to fungovat nebo se obáváte, že půjde jen o slabý odvar?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat