Gilmorova děvčata: Kteří herci se určitě vrátí?

Kdo byl potvrzen?

Netflix k radosti mnoha diváků oznámil, že chystá čtyři nové hodinu a půl dlouhé epizody seriálu Gilmorova děvčata. Už víme, že každý z nových dílů se bude odehrávat v jiném ročním období, ale zatím nebylo oficiálně oznámeno, na které herce se můžeme těšit.

Samozřejmě, že se očekával návrat ústřední dvojky, ale ani to nebylo potvrzeno. Až do této chvíle. Netflix konečně prozradil, kdo se určitě objeví. Jasně, že nejde o finální seznam, dá se očekávat, že se bude obsazení rozrůstat, ale tato jména jsou v současné chvíli jistá:

Lauren Graham (Lorelai)




Nepřekvapivě se dočkáme návratu veselé a upovídané Lorelai, jejíž představitelka Lauren Graham se kromě Gilmorek objevila například ve filmu Santa je úchyl! nebo v zábavném seriálu Famílie.

Alexis Bledel (Rory)




Lorelai a Rory jsou nerozdělitelná dvojka, takže je jasné, že se můžeme těšit i na Alexis Bledel. Ta zabodovala nejen díky Gilmorovým děvčatům, ale okouzlila například ve filmech Sesterstvo putovních kalhot a v Sin City - město hříchu si střihla roli, kterou spoustu lidí překvapila. Ztvárnila zrádnou prostitutku.

Kelly Bishop (Emily)

Radovat se můžeme z toho, že se ukáže i skvělá Kelly Bishop v roli přísné Emily. Kelly, která se proslavila jako matka hlavní hrdinky v Hříšném tanci, si dál zahrála třeba v seriálu Pot a slzy nebo ve filmu Skvělí chlapi.

Scott Patterson (Luke)


Mnohé divačky by jistě byly hodně rozhořčené, kdyby se nevrátil trochu bručoun, ale sympaťák Luke. Jeho představitel Scott Patterson byl k vidění například v několika dílech hororové série Saw nebo v seriálu Událost.

Sean Gunn (Kirk)


Ve Stars Hollow se pohybuje hodně svérázných postav, ale určitě se mezi nimi neztratí Kirk. Tak trochu místní podivín. Sean Gunn měl po Gilmorkách napilno, k vidění byl v seriálu Sběratelé kostí, ale také v komiksové hitovce Strážci Galaxie. Očekává se, že ho uvidíme i ve druhém dílu.

Keiko Agena (Lane)




Návrat hlásí i nejlepší kamarádka Rory, sympatická a trochu zběsilá Lane. Pokud jde o její představitelku, všimnou jste si jí mohli v seriálech Dr. House, Castle na zabití ale také v explozivním filmu Transformers 3.

Jak už jste asi zaslechli, tak se nepočítá s návratem Melissy McCarthy jako Sookie.

Na návrat které postavy se těšíte nejvíc?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat