Co si myslí o seriálu Punisher jeho filmový představitel?

A chtěl by si Ray Stevenson zopakovat tuhle roli?

Fandům komiksů není potřeba připomínat, že se ve druhé řadě Daredevila představí Punisher. Zahraje si ho Jon Bernthal. Před ním se ale už samozřejmě Frank Castle alias Punisher v hrané podobě objevil a to hned ve třech verzích. Naposledy ho ztvárnil Ray Stevenson ve filmu Kat: Válečná zóna (2008).

A právě tenhle sympatický herec okomentoval to, že se znovu dočkáme dalšího Punishera:

"Jsem potěšen, že je tahle postava stále živá a podstatná. Punisher je ze série Max, která spadá pod Marvel Comics a technicky jde o čtení pro dospělé. Myslím tím, že je to velmi brutální muž, který dělá velmi brutální věci velmi brutálním lidem. Uvidíme, jak to předloží divákům a přeji jim jen to nejlepší. Ale když se podíváte na práci Gartha Ennise (jeden z autorů komiksových příběhů Punishera, pozn. redakce), shledávám ji jako jednu z nejvíce sofistikovaných a inteligentních prací, se kterými jsme se kdy setkal." 

V případě Netflixu se opravdu nemusíme bát toho, že by šlo o umírněnou podívanou. Jak Daredevil, tak Jessica Jones (recenze) byly drsnými temnými podívanými. A není důvod si myslet, že v případě vlastní série Punishera tomu bude jinak.

Samozřejmě byl herec tázán i na to, zda by si někdy rád roli zopakoval, přestože (minimálně v seriálovém světě) bude mít nástupce:

"Pokud jde o film, tak myslím, že hlavním problémem bylo to, že naše odkazy byly na komiks, který byl nějakých 10 až 15 let starý a já bych nebyl z ničeho více nadšený, než že bych mohl pokračovat a přivést Franka zpět... ale zpět na stříbrné plátno."

To je sice dobře, že se necpe Jonu Bernthalovi do řemesla, ovšem tahle varianta je velmi málo pravděpodobná, protože Marvel (na rozdíl od DC Comics) propojuje filmové a televizní universum velmi úzce (což se mi na něm velmi líbí), takže si těžko představit, že Punishera ztvární dva různí herci v podobnou dobu.

Druhá řada Daredevila se objeví 18. března. Netflix opět uvolní všech 13 dílů najednou.

Který představitel Punishera je zatím vaším favoritem? Dolph Lundgren, Thomas Jane nebo Ray Stevenson?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat