Top Gear: Není s ním nic v nepořádku, říká kolega Jeremyho Clarksona

Jak reaguje James May na pomluvy, že je Jeremy Clarkson ožrala?

Určitě vám neunikal aféra, kdy jeden z moderátorů automobilového pořadu Top Gear Jeremy Clarkson vrazil pěstí producentovi Oisonu Tymonovi za to, že mu místo steaku přinesl obloženou mísu. Vše vyvrcholilo tím, že byl Jeremy vyhozen a jeho dva kolegové Richard Hammond a James May se rozhodli odejít také. Ale dlouho bez práce nebyli, aktuálně připravují tematicky podobný pořad pro streamovací službu Amazonu.

Ovšem, stále se řeší to, proč Jeremy Oisona napadl. A objevily se drby, že za to může alkohol. K tomu se vyjádřil zmíněný James May:

James May
"Jestli je on alkoholik, tak já jsem taky. Prostě se rádi napijeme. Nemyslím, že byl indisponovaný nebo se zhroutil. Byl nepříčetný, ale to není to samé. Není s ním nic v nepořádku."

Ale úplně v pohodě v dané době asi také nebyl. Přece jen, to, že odešel kuchař a na natáčení nebyl nikdo, kdo by mu připravil teplé jídlo, není úplně ospravedlnitelný důvod, proč někomu jednu vrazit.

A jelikož Tymon zažaloval jak Clarksona, tak BBC, stále se onen incident řeší. Ale to nebrání BBC v tom, aby najala nového moderátora Chrise Evanse a také připravovala sestřihový pořad ze starších dílů Top Gearu. To ovšem přijde Mayovi poněkud podivné:

"Aha, takže teď nás oslavují, ale myslím si, že je to nevhodné i vůči Chrisu Evansovi. Snaží se spustit svou vlastní podobu pořadu a BBC říká, ´Podívejte, jak skvělé to bylo předtím." 

Jak se dalo čekat, jde o velmi skromné vyjádření. Uvidíme, kdo si povede lépe, zda nový pořad původní trojice nebo Top Gear s jiným moderátorem.

Faktem ale je, že pokud jde o show, kterou produkuje Amazon, tak se o ní zatím nic moc neví. Dokonce ještě nebylo oznámeno jméno.

Co si o dané aféře myslíte?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat