Batman vs. Superman: Rodiče Batmana si zahrají představitelé Maggie a Negana z Živých mrtvých

Lauren Cohan a Jeffrey Dean Morgan ztvární Wayneovy.

Všichni jistě víme, že nebýt Thomase a Marthy Wayneových, tak by se nezrodil Batman. Poté, co byl malý Bruce svědkem smrti své matky a otce, poznamenalo ho to a stal se z něj temný rytíř. Asi se tak shodneme, že pár Wayneových má v universu DC Comics malou, ale důležitou roli.

Je otázkou, kolik prostoru dostane příběh o "zrození" Netopýřího muže v Batman vs Superman, ale jisté je, že se Martha a Thomas ve filmu objeví a bylo oznámeno, že si je zahrají dva herci, které není fanouškům The Walking Dead nutné představovat.

Marthu totiž ztvární Lauren Cohan, kterou znáte jako Maggie a Thomase Jeffrey Dean Morgan. Ten se sice v Živých mrtvých ještě neobjevil, ale není tajemstvím, že se ve druhé polovině šesté řady představí jako nechvalně proslulý záporák Negan.

Není zatím známo, kolik prostoru budou Wayneovi mít (a dá se čekat, že moc ne, v předchozích verzích se se obvykle jen mihli), ale i tak je fajn, že se ve filmu Lauren a Jeffrey "zastaví".

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti má premiéru naplánovanou na 24. března, ale ještě předtím se vrátí Živí mrtví. Další epizody se dočkáme 14. února.

Zdroj: EW, IGN

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat