Veronica Mars: Je možné, že se dočkáme dalších dílů?

Co na to říká Kristen Bell?

Oblíbený seriál Veronica Mars sice skončil v roce 2007, ale to, že má stále hromadu fanoušků dokázal fakt, že se skrze server Kickstarter podařilo tvůrcům vybrat šest milionů dolarů na film. Ten měl premiéru v březnu 2014.

Dál se ale řeší i to, jestli má Veronica Mars šanci se znovu vrátit na televizní obrazovky. Mnozí by jistě byli pro a stejně tak i představitelka titulní role Kristen Bell. To herečka prozradila pro Entertainment Weekly:

"Celý důvod, proč něco vytvořit je, že to lidé milují a my máme nejlepší fanoušky na světě, takže stále hledáme prostor, jak umožnit Veronice, aby znovu existovala, ať už je to minisérie nebo kabelový seriál." 

Rob Thomas, tvůrce seriálu, sice aktuálně pracuje na jiné populární podívané iZombie, ale s Kristen jsou stále dobrými přáteli a společně přemýšlí, jak Veronicu přivést na obrazovky.

Mimochodem, herečka přiznala, že sama patří k fandům iZombie a kdo by se jí mohl divit, je to zábavná podívaná.

Jak Kristen, tak Rob mají aktuálně dost nabitý diář, ale podle Kristen nebyly nové díly nikdy úplně u ledu a pořád věří, že by se mohly objevit. I když k tomu dodává:

"Nikdy jsme se o tom nepřestali bavit. Ovšem, může to skončit tak, že to bude ve stylu To je vražda, napsala, kde mi bude osmdesát." 

Je to zajímavá představa, ale asi bych byl raději, kdyby nové epizody vznikly trošku dříve, než v době, kdy bude Kristen v důchodu.

Stáli byste o nové díly?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat