Teorie velkého třesku: Tvůrce vysvětluje, proč budou mít Amy a Sheldon sex

Co tvůrce k tomuto rozhodnutí vedlo?

Před nějakou dobou bylo odhaleno docela velké překvapení spojené s hitovým sitcomem The Big Bang Theory. Amy (Mayim Bialik) a Sheldon (Jim Parsons) společně skončí na loži a budou se... připravte se na to, milovat. Ano, dojde ke pohlavnímu styku. To možná některé zaskočilo a to nejen proto, že tahle dvojka má aktuálně vztahové problémy, ale hlavně z důvodu, že Sheldon nepatří k těm, kteří by podobný fyzický kontakt vyžadovali. Jeden z tvůrců seriálu Steven Molaro ale vysvětluje, že teď nastala správná doba na podobný moment:

"Dávají se dohromady a rozcházejí více než pět let a tohle se zdá být dobrým způsobem jak konečně ukončit tohle dobrodružství, které zahrnuje i jejich rozchod. Jak dlouho můžeme nechat to nebohé děvče čekat? Líbí se mi, že je na tom něco nečekaného. Podobná epizoda by snadno mohla být finále řady nebo něco podobného, tak proč to neudělat, když to lidé nečekají. Příběh bude souviset s premiérou Star Wars. Jsme z toho opravdu nadšení a máme pocit, že je správná doba."

Je pravda, že Amy měla opravdu svatou trpělivost a zaslouží si nějakou tu sladkou odměnu. Tak snad se tvůrcům podaří daný moment napsat tak, aby byl zábavný a nepůsobil násilně vtlačený do děje. Podle duchovního otce seriálu Chucka Lorreho to udělá jejich vztah silnějším a více si začnou vážit jeden druhého.

I když mnozí nejsou rádi, že se Teorie velkého třesku příliš soustředí na romantické záležitosti, tak se vsadím, že 99 % diváků je zvědavých, jak bude moment, ve kterém bude mít Sheldon sex, vypadat.

Myslíte, že uzrála doba, aby spolu takhle dvojka skončila v ložnici?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat