Spin-off seriálu Plný Dům se bude vysílat už v únoru 2016


Netflix oznámil, že 26. února se začne vysílat spin-off seriálu z 80.let Plný dům. Tento spin-off se bude točit zejména okolo nové větve rodiny Tannerových, kterou vede tehdy pubertální roztomilá D.J., kterou hrála Candance Cameron Bure.
Takhle obsazení Plného Domu vypadá dnes

Nyní veterinářka a také bohužel vdova, svolává svou širokou rodinu zpět, aby jí pomohla s výchovou a starostí o děti a domácnost. Hlavními postavami budou — 12ti letý rebel Jackson (Michael Champion), neurotický sedmiletý Max (Elias Harger) a její novorozeně Tommy Junior (který je ztvárněn, hádáte správně, dvěma dvojčaty). D.J.ina mladší sestra Steph (Jodie Sweetin) a kamarádka na život i na smrt Kimmy Gibblerová (Andrea Barber) se svou hubatou dcerou Ramonou (Soni Nicole Bringas).
Kimmy a D.J. předtím a dnes

Cameron-Bureová (vlevo) a foto z natáčení
V původní sérii seriálu zářili hvězdy jako John Stamos, Bob Saget a Dave Coulier.
Produkce Netflixu také vypustila ven upoutávku, kde vidíme nám dobře známý dům se zlatým retrívrem,(který jak doufám není původní Kometa) který běhá po domě a vítá svou rodinu za dveřmi, za kterými slyšíme hlahol a hlasy rodiny.
John Stamos na natáčení Fuller House
"Plnější dům" má mezi produkcí a tvůrci spoustu významných jmen, ale jedno tam vyčnívá a to je John Stamos, který v seriálu hrál strejdu Jesseho. 
A kdo se nám v novém seriálu neukáže? 
Dvojčata Olsenova. Mary-Kate a Ashley jsou úspěšné podnikatelky a kvůli své vytíženosti účinkování v seriálu odmítly. O čemž se Stamos vyjádřil jakoby mu někdo zlomil srdce.
"Olsenky" ovšem tvrdí, že se jim o návratu seriálové rodinky nikdo ani nezmínil. Údajně jak Stamos, tak i Saget o znovu shledání na obrazovkách před nimi mlčeli, ale Stamos se temperamentně vyjádřil na své sociální síti slovy:,, Říkám, že plácají kraviny..." Stojí si za tím, že byly osloveny stejně jako zbytek štábu a účinkujících, ale odmítly z pracovních důvodů. 
Můžeme se těšit na několik stěžejních bodů:
1, D.J.in zesnulý manžel
V show bychom se měli dovědět, jak se vlastně s D.J. poznali, jak zakládali rodinu a také, jak zemřel.
2, Strejda Jesse a teta Becky spolu žili navěky šťastně
Ano, tento soudržný pár je i po létech stále spolu a stále spokojení. 
3, Základ show zůstává
Ano, základy a nosné sloupy zůstanou, ale celkově se show bude ubírat moderním směrem
4, Scénář bude vyplývat z realných situací
Scénaristé se dohodli, že se budou snažit do show vložit, co nejvíce prvků a situacích odpovídající normálnímu životu a dění
Unikla také informace, že se chystají spáchat spin-off Gilmorových děvčat, ale o tom si povíme více v dalších dnech. 
zdroj: variety.com
Sdílej na Google+

Autor: Sandra De Santa

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat