Nový seriál od tvůrce Živých mrtvých bude výrazně jiný

Jak, to vysvětluje tvůrce komiksové předlohy Robert Kirkman.

The Walking Dead patří k nejpopulárnějším seriálům poslední doby. A tvůrce komiksové předlohy Robert Kirkman je tak někým, o koho je aktuálně velký zájem. Respektive o jeho práci. Není tak žádným šokem, že ho oslovila stanice Cinemax. Nakonec skončila ruka v rukávu a začaly práce na projektu nazvaném Outcast

Půjde o hororovou sérii, ve které se ale zombíků nedočkáme. Tématem je posednutí démonem a jak se bude projekt lišit právě od Živých mrtvých prozradil sám Kirkman:

"Není to jako Živí mrtví, to, co děláme jsou naprosto rozdílné věci. Jsou tu některé velké odlišnosti na tom, co děláme s Kylem a Andersonem, ale především to rozvíjí a buduje to, co je v komiksové předloze." 

Kyle je hlavním hrdinou komiksové předlohy, ze které bude seriál vycházet. Jedná se o muže, který se spřátelí s reverendem Andersonem právě kvůli tomu, aby mu pomohl se vypořádat s démonickým posednutím. 

Robert dál dodává:

"Jestliže je The Walking Dead zombie filmem, který nikdy nekončí - je o lidech, kteří přežívají rok za rokem způsobem, který jste v zombie filmu předtím neviděli - pak Outcast je o lidech, kteří bojují s démonickým posednutím jako s problémem, který lze vyřešit." 

To, jak se s něčím takovým vypořádat, se dozvíme v létě příštího roku.

Zdroj: EW


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat