Druhá nehoda při natáčení Resident Evil skončila úmrtím








Už druhá tragická nehoda, která měla ten nejhorší výsledek...

Ricardo Cornelius s přítelkyní
Tragická nehoda se udála při natáčení Resident Evil: The Final Chapter v Jižní Africe, ale tentokrát už stála něčí život. Tragédie postihla člena štábu Ricarda Corneliuse. 3. prosince zemřel, ikdyž nyní se všechny zdroje hádají o důvěrohodnosti údaje. Nikdo z vedení štábu nebo majitelů studiové společnosti nevydal prohlášení, ale ani nevyjádřili kondolence rodině. Nicméně však film je již dotočen a připraven ke zpracování. Dokonce i režisér Paul W.S. Anderson zůstal ohledně tragédie mlčet. 

Zprávy z Jižní Afriky, ale uvádějí, že Cornelius stál na plošině hned vedle otáčejícího se humvee, které sjelo ze své pozice a Corneliuse rozdrtilo o zeď. Okamžitě byla přivolána pomoc, která ho odvezla do nejbližší nemocnice, kde po pár hodinách zraněním podlehl. 
Hvězda filmu Milla Jovovich
To ovšem není jediná takto závažná nehoda, která se udála při natáčení tohoto snímku. Nedávno se dostala do kómatu na dva týdny doublérka Milly Jovovichové, Olivia Jacksonová. Jacksonová byla uvrhnuta do kómatu na doporučení ošetřujícího lékaře.  
Milla Jovovichová žádala na Facebooku své fanoušky, aby se za Jacksonovou modlili a posílali jí sílu k uzdravení. Doublérka totiž jela na motorce vysokou rychlostí a díky nepozornosti se při jízdě udeřila o kameru, která natáčela honičku. Následně spadla ze stroje a utržila nemalá zranění, které na svém Twitteru den po probrání z umělého kómatu uvedla:
Olivia Jacksonová před nehodou
"2 týdny v kómatu, krvácení do mozku, otok mozku, natrženou artérii, polámaný a potrhaný obličej, několik zlomených žeber, ochrnutá paže, jizvu ve vlasech, zlomenou kliční kost, dolámané nohy, kde mi dokonce skoro 10cm kosti chybí, amputovaný palec, pořezané prsty, 5 nervů v páteři porušených... " tak se doublerka vyjádřila o svém stavu.
Jacksonová byla např. doublérkou i pro postavu Nebuly ve Strážcích Galaxie.
zdroj: deadline.com
Sdílej na Google+

Autor: Sandra De Santa

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat