Živí mrtví: Co skrývá v lednici Norman Reedus? A jaký bude zbytek šesté řady?

Jaký ujetý dárek dostal Norman Reedus od představitele Hershela?

Do konce první poloviny šesté řady The Walking Dead zbývá už jen jedna epizoda a pak si dáme až do února pauzu. To asi bude spousta lidí snášet hodně těžce, ale nedá se nic dělat. Ovšem čekání se podle Normana Reeduse, který představuje miláčka publika Daryla Dixona, vyplatí. Slibuje, že se máme opravdu na co těšit. Pro server Variety prozradil stručné a jasné:

"Chci říct, že druhá polovina je osm nejlepších dílů, které jsme kdy natočili. Je to superintenzivní." 

Podobná prohlášení jsou u herců běžná, takže je moudré to brát s rezervou, ale pravdou je, že několik epizod z první poloviny bylo hodně povedených, takže by jeho tvrzení nemuselo být daleko od pravdy.

PODOBNÉ ČLÁNKY: KDO BY MOHL ZEMŘÍT V LETOŠNÍ POSLEDNÍ EPIZODĚ ŽIVÝCH MRTVÝCH? 

Šanci přesvědčit se budeme mít 14. února, kdy se Živí mrtví vrátí na obrazovky.

A když už jsme u Normana Reeduse, tak ten prozradil jinou zajímavou a trochu ujetou věc. Na place mezi herci vládne dobrá atmosféra (určitě je tam nějaká černá ovce, ale to stejně nikdo nepřizná) a dokonce si občas dávají dárky. Ale ne vždy jsou to bonboniéry a lahve lahodného moku. Například Norman dostal od svého bývalého kolegy Scotta Wilsona (Hershel) dost netradiční věc:

"Scott Wilson? Jo, to je můj kámoš. On mi vlastně zrovna poslal jeho culík ze seriálu. Je v mé lednici." 

Obsah hercovy lednice je očividně zajímavý, už tam prý má vousy, které si oholil Andrew Lincoln.  Už asi holt není v módě dávat si chladit jídlo a pití.

Mimochodem, Norman je na ujeté dárky zvyklý, od jedné fanynky prý dostal prsní implantáty. Ty ale doufám v lednici nemá.

Jak se vám zatím líbí první polovina šesté řady?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat