Živí mrtví: Letošní finále bude šílené, slibuje představitel Ricka

Copak pěkného prozradil Andrew Lincoln? POZOR, SPOILERY!!!

Včera nás Norman Reedus ujišťoval, že druhá polovina šesté řady bude skvělá (celý článek), ale ještě předtím, než si dá The Walking Dead na pár měsíců "voraz", čeká nás zimní finále. A čeho se v něm dočkáme? To naznačil Andrew Lincoln (Rick Grimes):

"Bude tam krev. Zdi se zřítí. Bude to šílené."

Tak rozhodně se dalo čekat, že to bude divoký díl. V předchozí epizodě (recenze) spadla věž na zeď a umožnila tak stovkám zombíků, aby se začaly hrnout do Alexandrie. A je jasné, že to se neobejdete bez obětí.

Andrew pro server TheWrap dál prozradil:

"Řeknu to, že díky epizodám 8 až 16 - jsem více nadšený, než kdykoliv předtím a to díky tomu, kterým směrem míří příběh. Osmá a devátá jsou neuvěřitelné. Neuvěřitelné. Jsou to jedny z nejlepších dílů, které jsem kdy četl a když jsem natáčel, stávalo se to větším a epičtějším a šílenějším každý den na place." 

Tak to jsem zvědav, osmá epizoda bude mít v USA premiéru už dnes, na devátou si budeme muset počkat do 14. února příštího roku.

Andrew má pravděpodobně v popisu práce chválit, ale určitě zase tak moc nepřehání, takže se určitě máme na co těšit. Minimálně na Negana (Jeffrey Dean Morgan), který by se měl představit právě v šesté řadě.

Jak se vám zatím šestá řada Živých mrtvých líbí?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat