Živí mrtví: Kdo podle fanoušků volal o pomoc?

AKTUALIZOVÁNO: A JE TO VENKU. BYL TO... POZOR, SPOILERY!!!

V zatím poslední epizodě The Walking Dead došlo k jedné situaci, u které zbystřila hromada diváků. Daryla (Norman Reedus) někdo skrze vysílačku požádal o pomoc. Samozřejmě se to okamžitě začalo řešit a objevila se spousta spekulací, kdo by to jen mohl být. Jistě, že nejčastěji padá jméno Glenna (Steven Yeun), ale někteří diváci mají i jiné tipy. Které?

Rick (Andrew Lincoln)
Sice je Rick už v "bezpečí" v Alexandrii, ale jelikož se nám aktuálně v seriálu prolínají různé časové linie, je možné, že to byl právě on, kdo kontaktoval Daryla. A dávalo by to smysl, byl uvězněn v karavanu obklopeném zombíky a to je chvíle, kdy by asi bylo vhodné požádat o asistenci.


Dwight (Austin Amelio)
Nově představený Dwight sice Daryla pěkně namíchnul, když mu ukradl motorku a kuši, takže nezní moc pravděpodobně, že by ho žádal skrze vysílačku o pomoc, ale pokud se ocitl v situaci, kdy by neměl jinou možnost, asi by to zkusil. Nezní to moc pravděpodobně, ale někteří diváci přesto věří, že to byl právě Dwight.

Enid (Katelyn Nacon)


Enid se vypařila ve vhodnou chvíli, takže unikla masakru v Alexandrii. A někteří věří, že důvodem je fakt, že patří k Wolves. A volání o pomoc by mohlo být docela dobrý způsob jak někoho nalákat do pasti. Hlas ve vysílačce sice zněl jako mužský, ale zvuk nebyl úplně čistý, takže je tu možnost, že by mohlo jít i o ženu.


Některý z obyvatel Alexandrie


Není jasné, co se zrovna dělo v Alexandrii, když zazněla žádost o pomoc, ale je tu samozřejmě možnost, že se z vysílačky ozýval některý z obyvatel Alexandrie, který byl v nesnázích. Ovšem, bylo by velkým překvapením, kdyby se ukázalo, že tahle teorie je pravdivá, bylo by to scenáristicky hodně neobjevné a nepřekvapivé.

Glenn (Steven Yeun)


Tohle je spekulace, která se ozývá nejčastěji a přestože sám Norman Reedus prozradil, že to Glenn nebyl (celý článek), tak samozřejmě může jen mlžit. To se dozvíme už v následujících dvou epizodách, tvůrci slíbili, že bude osud Glenna odhalen před zimní pauzou.

AKTUALIZACE: Tak je to venku, podle zdroje, který se ukázal být jako docela důvěryhodný (The Spoiling Dead Fans) se z vysílačky ozval hlas Eugena (Josh McDermitt). Už nějakou dobou se mluví o tom, že by Eugene mohl v této řadě zemřít a hrozba smrti je docela dobrý důvod, proč žádat asistenci. Detaily se dozvíme 29. listopadu, kdy má premiéru poslední letošní díl, ale podle všeho by měl volat o pomoc, protože zombíci pronikli za zdi Alexandrie.

Chyběl by vám Eugene?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat