Živí mrtví: Kdo by mohl zemřít v letošní poslední epizodě?

Trocha spekulací neuškodí. POZOR, SPOILERY!!!

V zimním finále se budou dít hodně divoké věci. To je jasné z toho, že v Alexandrii "řachla" věž, která prolomila zdi. A tak se část hordy zombíků, kteří trpělivě čekali na svou šanci, dostane do bezpečné zóny. Dá se předpokládat, že to nebude bez obětí na lidské straně. Pojďme si tipnout, kdo by mohl skončit rozcupován na kusy.

Deanna Monroe (Tovah Feldshuh)

Po smrti svého manžela je tahle vůdkyně obyvatel Alexandrie poněkud psychicky nevyrovnaná a zmatená. A to není zrovna nejlepší kombinace, pokud se na vás hrne skupina pár set zombíků. Nebylo by zase tak velké překvapení, kdyby se právě ona stala jednou z obětí vlny nemrtvých.

Eugene Porter (Josh McDermitt)

Ani tohle by nebyl šok. Hlavně proto, že se objevila zpráva, že právě Eugene volal skrze vysílačku o pomoc v jedné z předchozích epizod. A co si budeme povídat, i když se tento vlasáč snaží, není moc dobrý, pokud jde o boj s chodci. V komiksu je sice Eugene naživu, ale to nemusí nic znamenat, scenáristé se často odklánějí od předlohy.

Morgan Jones (Lennie James)

Navrátilec Morgan se snaží vyhýbat násilí, což vedlo k tomu, že uvěznil jednoho z útočníků v domě. A to je rozhodnutí, které by se mu nemuselo vyplatit. I když, bylo by vcelku nečekané, kdyby Morgan zemřel. Tvůrci se snažili jeho představitele dostat zpět do seriálu dlouhou dobu, takže by bylo docela překvapivé, kdyby Morgana odpravili po jedné řadě.

Glenn Rhee (Steven Yeun)

Tak tohle by byl opravdu šok. Poté, co se týdny řešilo, zda je Glenn naživu nebo ne, jsme se nakonec dozvěděli, že přežil. A od tvůrců by bylo hodně odvážné rozhodnutí, kdyby ho následně nechali zemřít. Já se ale přiznám, že by to nebylo něco, co by mi vadilo. Vlastně bych to považoval za ukázku toho, že mají tvůrci koule.

Ron Anderson (Austin Abrams)

Nebylo by asi moc těch, kteří by si stěžovali, kdyby byl zabit Ron. Co si budeme povídat, není to zrovna nejsympatičtější postava ze seriálu. Ale pokud Ron zemře, je otázkou, čí rukou to bude. Chodců nebo někoho z rodiny Grimesových, kterým jde Ron po krku?

Jessie Anderson (Alexandra Breckenridge)

Jessie je jednou z těch, kteří pochopili, že se o sebe musejí umět postarat a kromě toho se začíná rodit vztah mezí ní a Rickem (Andrew Lincoln). Ale to neznamená, že by nemohla zemřít. Bylo by to od scenáristů trochu necitlivé, ale v minulosti je něco takového netrápilo.

Abraham Ford (Michael Cudlitz)

V komiksu zabil Abrahama Dwight, který se už v seriálu představit. To ale nemusí znamenat, že Abraham zemře v seriálu stejně. Je možné, že skončí jinak. A pokud by chtěli tvůrci diváky zaskočit, jedním z dobrých způsobí jak to udělat, by bylo zabití Abrahama, který patří k oblíbeným postavám. Ale pokud to bude on, tak snad alespoň stihne použít svou novou hračku - raketomet.

Kdo myslíte, že zemře ve finální epizodě tohoto roku?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat