Ms. Marvel: Chystá se seriál o muslimské superhrdince?

Odpovídá jeden z šéfů Marvelu.

Ms. Marvel patří k velmi populárním postavám z komiksů Marvel, ale zatím na svou hranou podobu čeká. Plánuje se film (bude se věnovat původní Ms. Marvel Carol Danvers, která aktuálně používá jméno Captain Marvel) a Ms. Marvel se měla objevit v seriálu Jessica Jones (recenze). Ale k tomu nakonec nedojde. Ovšem stále je tu možnost, že se představí i seriálovým fanouškům.

Když byl na tuto možnost tázán jeden z vrcholným manažerů Marvelu Jeph Loeb, odpověděl:

"Podívejte, je to postava, která je velmi populární a vy víte, že v takových případech zjišťuji, co by se s tím dalo udělat. Milujeme tuhle postavu, takže nikdy nevíte."

Je na místě poznamenat, že řeč je o zatím poslední Ms. Marvel jménem Kamala Khan, která byla představena teprve před dvěma roky, ale od té doby si stačila získat velké množství fanoušků. Kamala je jedním z Inhumans, kteří aktuálně hrají velkou roli v seriálu Agenti S.H.I.E.L.D., takže by možná nebylo od věci ji představit právě v nich a pak ji nahnat do vlastní série. Ovšem, zatím jsme ve fázi spekulací.

Jen pro zajímavost, Kamala má kořeny v Pákistánu a je muslimka, což je dnes ožehavé téma. Televize by tak možná chtěly ukázat, že ne každý vyznavač islámu je terorista a tohle by byl rozhodně dobrý způsob. Na druhou stranu, mnoho lidí by zřejmě nebylo nadšených.

Chtěli byste komiksový seriál o Ms. Marvel?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat