Velkolepá upoutávka na crossover seriálů Flash a Arrow a datum premiéry Legends of Tomorrow

Trailer na blížící se dvojdílnou událost.

Flash se zase potká s (Green) Arrowem a tentokrát podle tvůrců půjde o velkolepou událost, která bude epičtější než crossovery, které jsme zatím viděli. A po zhlédnutí nové upoutávky o tom není důvod pochybovat. Tvůrci nám chtějí vyrazit dech a zdá se, že by se jim to mohlo podařit.

V nové rozšířené ukázce je několik nových záběrů, které ukazují například střípky z minulosti Hawkgirl (Ciara Renée) a Hawkmana (Falk Hentschel), takže pokud vás zajímá víc z historie téhle okřídlené dvojice, dočkáte se.

A kromě traileru se také objevila další důležitá zpráva, bylo oznámeno, že bratrský seriál Legends of Tomorrow odstartuje 21. ledna 2016.

To prohlásil jeden z šéfů Warner Bros. Peter Roth:

"Pro ty, kteří to nevědí, Greg (Greg Berlanti) se v současné chvíli stará o první a druhý nejsledovanější nový seriál tohoto roku a třetí seriál, Legends of Tomorrow, ve který vkládáme velké naděje, je plánován na 21. ledna."

První část crossoveru seriálů Flash a Arrow uvidíme 1. prosince, následující den se objeví druhá a 21. ledna se dočkáme Legends of Tomorrow. Tedy, pravděpodobně objeví, stanice The CW zatím datum nepotvrdila, ale Warner Bros. má s The CW velmi dobrý vztah, takže se dá předpokládat, že Peter Roth nevaří z vody.

Co na trailer říkáte?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat