Proč herečka Hayley Atwell smazala svůj Twitter a Instagram?

Co vedlo slavnou herečku k tomuto kroku?

Hvězda seriálu Agent Carter (spin-offu k dějové linii Kapitána Ameriky) a královna srdcí mnoha fanoušků se před necelým týdnem rozhodla smazat své účty na Twitteru a Instagramu. Měla nějaký vážný důvod nebo jde o rozmar celebrity?

Hayley Atwellová tvrdí, že chce svůj soukromý život udržet, jednoduše řečeno, soukromý. Ke smutku, který vyjadřovali její fanoušci a podporu, kterou jí dávali najevo, dodala:,

,Abych to uvedla na pravou míru. Nestala jsem obětí žádného trolla nebo negativních komentářů. Prostě jsem se rozhodla, že můj soukromý život nechci vystavovat zbytečné publicitě." 

"Děkuji, že jste mě na Twitteru podporovali a sledovali. Byla to zábava, ale teď ho opouštím. Sledujte @GeoffreyColo a @ACwritersroom , pokud máte zájem o novinky z natáčení a seriálu Agentka Carterová." 

Vzápětí Atwellová smazala všechna úžasná videa a fotky, které se svými fanoušky sdílela. 



Je to docela nevhodná strategie, když vezmeme v úvahu, jak byla v posledních letech sdílná a kolik toho na sociální sítě umístila. Ukázala spoustu fotek z natáčení, ze zákulisí a často se dělila o nejnovější informace. Také to bylo velkou ránou pro fanoušky, kterým často odepisovala a re-tweetovala jejich statusy o sobě. Jedna z dalších věcí, které budou všem jejím milovníkům chybět, jsou dubsmash videa, ve kterých s kolegy z Agenti S.H.I.E.L.D. a Agentka Carterová snažila předhánět. 

Hayley Atwell na EE BAFAs v únoru 2015
Ale i tak se musí nechat, že popularitu seriálu a její osoby, nezískávaly právě tyto sociální kanály. Fanoušci se, ale díky tomu cítili jako součástí produkčního procesu a mohli udržovat "kontakt" se svou milovanou Hayley.  Samozřejmě tahle média, více než jiná, mohou ukázat stránku kladnou, ale i tu negativní. Atwellová totiž před pár měsíci zablokovala jednoho "fanouška", protože ji oslovil "mami". Ano, čtete správně. Fanoušek ji oslovil jako svou mámu a ona ho zablokovala s citací:,,Oslovovat někoho ´mami´ je příšerné. Považujte se za zablokované, lidi!" Oslovení "mom" našlo počátek v seriálu Scream Queens, kde tohle oslovení užívají pro někoho, ke komu vzhlíží, za což Atwellová řádně tvůrcům seriálu poděkovala.

Možná k jejímu odchodu z internetu přispěl i trapas, který se jí stal na červeném koberci EE British Academy Film Awards v únoru tohoto roku. Atwellová je známá svými upnutými a průsvitnými šaty, které hodně a ráda nosí na různé akce. Bohužel díky jejímu velkému poprsí se jí rozpáral šev šatů v podpaží, což samozřejmě všechny anglicky mluvící bulváry rozmázly. A tak se rozhodla své obnažování veřejnosti naprosto eliminovat.

Nadále nám nezbývá nic jiného než její rozhodnutí respektovat a vzkázat, aby pozdravila život v realitě i za nás. Mrzí nás, že už se nedozvíme nic z jejího života mimo personu před objektivy. Ale těžce jí budeme odpouštět, že ty úžasné příspěvky, které byly pro nás náhledem do Agentky Carterové, jsou navždy v tahu.  

zdroj: hypable.com
Sdílej na Google+

Autor: Sandra De Santa

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat