Teorie velkého třesku: Chce představitel Raje, aby seriál pokračoval?

Nebo už toho má plné kecky?

Pokud jde o sledovanost, tak se Teorie velkého třesku rozhodně nemusí bát zrušení, patří k nejoblíbenějším seriálům posledních let. Ale jasné je, že s nám hlavní postavy The Big Bang Theory nebudou věčně. Sledovanost není jediným faktorem, který rozhoduje o (ne)zrušení seriálů. Věřte tomu nebo ne, někteří herci/tvůrci chtějí svůj projekt ukončit v nejlepším a ne, když jim ubude většina fanoušků a scénář už posté opakuje tu samou zápletku.

Co se týče Teorie velkého třesku, tak ta má jistou i desátou řadu, ale co bude pak, to zatím není jasné. Aktuálně se o tom pro The Miami Herald rozpovídal Kunal Nayyar, který ztvárňuje Raje:

"Kdoví, co bude potom. Doufám, že budeme pokračovat, ale to tak úplně nezáleží na mně. Ale i pokud uděláme řadu 11 a 12, tento rok je to velmi zvláštní pocit. Jsme opravdu nostalgičtí. Jsme si velmi blízcí. Kryjeme si záda. Na place to udržujeme osobní a opravdu se milujeme. Bude velmi těžké se přizpůsobit a vrátit se k tomu, co je normální, jelikož tohle je mým normálem, pokud to dává smysl." 

Těžko předpokládat, že by herci chtěli, co nejdříve skončit, protože si přijdou na slušné peníze. U některých je to zhruba milion za epizodu. A CBS se také určitě nebude hnát do zrušení tak úspěšného projektu.

Uvidíme, jak dlouho se The Big Bang Theory udrží na obrazovkách, ale dá se očekávat, že minimálně ještě pár let se nemusí obávat, že nebudeme tuhle partičku každý týden vídat na obrazovkách.

Mrzelo by vás, kdyby byl seriál v blízké budoucnosti zrušen?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat