Arrow: Která oblíbená postava se vrátí? A co čekat od otce Felicity?

Kdopak se nám to znovu objeví?

Nebudu vás napínat, je to Roy. To potvrdil jeho představitel Colton Haynes na svém twitterovém účtu. Roy/Arsenal se nám stáhl do ústraní, ale bylo jasné, že se dříve nebo později objeví. A očividně platí ono "dříve". Konkrétně se ho dočkáme ve dvanácté epizodě čtvrté řady. To prozradil výkonný producent Marc Guggenheim:

"Jsme více než nadšeni, že se Colton vrátí to téhle řady Arrowa. Bylo vždy našim úmyslem, aby se vrátil poté, co odešel v minulé řadě, ale bylo to otázkou nalezení správné dějové linky, díky které bychom to uskutečnili. Tahle příležitost se sama naskytla ve dvanácté epizodě čtvrté řady a my se nemůžeme dočkat, až fanoušci uvidí tohle znovushledání." 

Není žádným tajemstvím, že se brzy na scéně objeví také otec Felicity (Emily Bett Rickards), o kterém toho zatím moc nevíme. Jen to, že půjde o ne zrovna kladnou postavu, ale že se nejedná od Damiena Darhka (Neal McDonough), jak se původně spekulovalo. Něco o zatím tajemném tatíkovi prozradila producentka Wendy Mericle. Ta upozornila, že na Olivera (Stephen Amell) a Felicity čeká šokující moment, který se bude týkat právě jejího otce:

"Aktuálně řešíme otce Felicity. Nebude mít spojitost s H.I.V.E. Bude to více osobní, emocionální a bude to přímo ovlivňovat její dějovou linku a blíží se velký šok - velké odhalení mezi ní a Oliverem a to později v příběhu..."

Tvůrci by se měli snažit, aby otce Felicity zakomponovali do děje, co nejlépe a nedělali z toho zbytečnou telenovelu. Už teď má hromada fanoušků plné zuby vztahových peripetií mezi Oliverem a Felicity, takže další srdceryvné momenty by asi neocenili. 


Zdroj: EW, TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat