Teorie velkého třesku: Představitel Leonarda mohl hrát Sheldona

Ještě, že to dopadlo, tak jak to dopadlo.

Johnnyho Galecki všichni známe jako Leonarda z The Big Bang Theory. Ovšem, byla tu i možnost, že Johnny ztvární Sheldona. Naštěstí to ale herec odmítl.

Když ho oslovili filmaři s nabídkou zahrát si v seriálu, dali mu na výběr ze dvou postav a to Sheldona a Leonarda. To prozradil sympatický herec pro server Variety. A vysvětlit, proč nakonec zvolil Leonarda:

"Z mé strany to byl velmi sobecký požadavek. Nebyl bych schopný přehlížet srdeční záležitosti. Často jsem obsazován jako nejlepší kamarád nebo homosexuální asistent nebo jakákoliv postava, která prozkoumává vztahy. Řekl jsem, že raději budu hrát někoho, kdo má budoucnost, pokud jde o romantická vítězství a prohry."

Jinak řečeno, nechtělo se mu ztvárnit postavu, která je citlivá asi jako korejská lednička. I když, kdoví, co by si vybral teď, když se ukazuje, že ani Sheldon není úplně bez emocí. Ale upřímně, dokážete si představit, že by Sheldona ztvárnil někdo jiný než Jim Parsons?

Pokud jde o romantické zápletky, tak v tomto ohledu je Johnny určitě spokojený, posledních pár řad je jich vlastně víc, než by bylo zdrávo. A nepřekvapivě se jim nevyhneme ani v deváté řady, která odstartovala svatbou Leonarda s Penny (Kaley Cuoco):

"Jsem nadšený, že o tom Leonard a Penny konečně přestali jen mluvit a vzali se, ale tím nevyřešili žádné problémy nebo odpovědi nebo otázky. Takže je čeká nový svět romantických strastí."

Hurá, co víc si přát než další vztahové peripetie, že? Ale naštěstí, v poslední pár epizodách scenáristé ubrali nohu z plynu, pokud jde o romantické problémy a opět přidali na geekovském humoru. K tomu nezbývá než dodat hallelujah.

Dokáže si představit Johnnyho jako Sheldona?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat