Simpsonovi: Jak bydlí herec, který namlouvá Vočka, Apua nebo šerifa Wigguma?

Co tahle trochu šmejdění.

Chvíli se budeme tvářit, že nechceme lézt nikomu do soukromí, aby to vypadalo, že jsme slušní hoši a děvčata. Dobrá a teď si to přiznejme, někdy je to docela vzrušů nakouknout někomu do privátního života. Třeba herci Hanku Azariovi.

Ten má na kontě hromadu zajímavých rolí (Ptačí klec), ale jednou z jeho nejvýraznějších prací je dabování hromady postav v seriálu Simpsonovi. Konkrétně jsou to Vočko, Apu, profesor Frink, šerif Wiggum, Carl, Komiksák a několik dalších.

Za propůjčování svého hlasu si přijde na slušné peníze (300 tisíc dolarů), takže si může dovolit docela pěkné bydlení. Tedy ne docela, ale velmi pěkné. Jeho nový byt v New Yorku má čtyři parta, čtyři ložnice, tři a půl koupelny, vlastní výtah a rozlohu zhruba 830 metrů čtverečních.

PODOBNÉ ČLÁNKY: KOLIK BEROU HERCI ZE SERIÁLU SIMPSONOVI? 

To samozřejmě není za hubičku, cena se odhaduje na zhruba 6 milionů dolarů. Ale zase v budově je posilovna nebo vrátný, takže se to vyplatí, o tom žádná.

Jen mimo téma, pokud mají tvůrci Simpsonových zájem, tak já mám nádherný hlas a jsem ochoten namlouvat jakoukoliv postavu i za skromných 100 tisíc dolarů.

Líbí se vám více originální dabing Simpsonových nebo česká verze?

Zdroj fotografií: nypost.com



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat