Reportérka si dělala srandu z Hvězdných válek. Teď jí hrozí smrtí

Co je moc, to je moc.

Star Wars jsou kultovní záležitostí. Na tom není nic špatného. Stejně tak je v pořádku, že má spousta lidí Hvězdné války velmi rádo (tedy, pokud je někomu 40 a bydlí ve sklepě u rodičů, kde má stovky postaviček ze Star Wars a na posteli povlečení s Chewbaccou, to už je trošku moc). 

Ovšem, někteří fandové jsou Star Wars oddaní až příliš. To poznala redaktora zpráv stanice FOX Katherine Timpf, která prohlásila:

"Řekla jsem to už předtím a řeknu to znovu: Nikdy jsem neměla zájem o to, sledovat vesmírné nerdy, kteří do sebe šťouchají svými malými vesmírno-nerdovskými klacíky a nezačnu s tím ani teď. Lidi, vy jste šílení. Star Wars fandové, vy jste šílení. Včera jsem uveřejnila tweet a vše, co jsem napsala, bylo to, že neznám Hvězdné války, protože jsem moc zaměstnaná tím, že mám ráda ´skvělé věci´a tím, abych byla atraktivní. Lidé mi za to vyhrožují smrtí."

Jasně, je to velmi útočný komentář, ale pořád je to jen komentář. Jenže reakce na něj jsou hodně drsné. Jeden z diskutujících například navrhoval, aby se někdo oblékl jako její přítel a znásilnil ji, další doufal, že jí někdo vychrstne kyselinu do obličeje. 

Dokonce dostala tento vzkaz: 

"Zítra v osm hodin ráno zemřeš. Neměla jsi říkat, co jsi řekla. Zavolej FBI, zavolej policii, zavolej kohokoliv jen chceš, nikdo nezastaví to, co přijde." 

Ale Katherina reagovala s humorem:

"Je pěkné, že alespoň uvedl přesný čas."

Asi tahle, Star Wars mám moc rád, ale pokud si z nich někdo hodlá dělat legraci (ať už jakkoliv drsnou a nepovedenou), tak proč ne. Rozhodně to není důvod pro tak agresivní reakce.

Pokud vás zajímá to, co prohlásila o Hvězdných válkách, tak se jukněte na následující video



Co na to říkáte? Není to už trošku moc? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat