Živí mrtví: Co je podle Jeffreyho Dean Morgana nejtěžší na hraní Negana?

Jeffrey byl obsazen do role ikonického záporáka. Jaké to je? POZOR, SPOILERY!!!

Před nějakou dobou bylo k radosti mnohých oznámeno, že si padoucha Negana v The Walking Dead zahraje Jeffrey Dean Morgan. A je jasné, že na jeho bedrech přistála velká zodpovědnost, protože fandové komiksu očekávají, že Negan na obrazovce bude stejně děsivý jako ten v kreslené podobě.

Jeffrey je naštěstí jak talentovaný, tak i fyzicky zdatný herec, takže mu máchání basebalovou pálkou Lucille nebude dělat žádný problém. Přesto ale přiznal, že hraní Negana pro něj bude trochu oříšek:

"Tak nějak jsem si zvykl na to, že hraji svým způsobem dobráka. Víte, možná má drsný zevnějšek ale někde uvnitř srdce ze zlata. Myslím, že pro mě takhle role bude výzvou: Má tam někde Negan srdce? A já jako herec to vnímám jako výzvu a je to něco, čeho si cením a na co se těším."

Je pravda, že Negan není zrovna člověk se srdcem na dlani, který by proslul svou citlivostí a pochopením pro ostatní. Rozhodně není moudré se mu stavět do cesty a zkřížit mu plány.

To pozná už někdo v šesté řadě, protože se objevila video, na kterém Negan ubije někoho k smrti. Zatím ale není jasné koho.

PODOBNÉ ČLÁNKY: NEGAN NĚKOHO UBIJE K SMRTI UŽ V ŠESTÉ ŘADĚ

Negan se představí v této sezóně, ale zřejmě jen zběžně, očekává se, že si pořádně zařádí až v té další.

Jste rádi, že byl do role Negana obsazen Jeffrey?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat