Doctor Who: Dohlédne režisér Pána prstenů na některou epizodu Pána času?

Peter Jackson je fandou seriálu. Existuje šance, že by režíroval některý z dílů?

Peter Jackson je milovníkem britského kultovního sci-fi seriálu Doctor Who, to už se dlouho ví. A tak nebylo překvapením, že před pár lety proběhla schůzka mezi ním a jedním z tvůrců seriálu Stevenem Moffatem. Spekulovalo se tak o tom, že by Peter mohl dohlédnout na režii některé epizody, ale k tomu zatím nedošlo.

Ovšem, možná se k tomu schyluje. O víkendu se totiž objevilo video, na kterém Peter Jackson leští... své ceny, zatímco vedle pracuje jeho dcera. Dvojice se rozpovídá o Pánovi času a zničehonic se objeví aktuální představitel Doktora Peter Capaldi a předá Jacksonovi jakýsi tajemný dokument, který mu prý posílá Moffat k podepsání.

A aby provokování fanoušků nebylo málo, na stole leží Tolkienova kniha Silmarillion. Ovšem, tady je situace trošku složitější, i kdyby ji chtěl Jackson zfilmovat, tak na ni drží práva rodina Tolkiena, o které se sušká, že nepatří k největším fandům Peterovy práce.

Potvrzeno zatím nebylo nic. Ani vznik filmového Silmarillionu, ani to, že Jackson bude režírovat Doctora Who. Celé video může být jen menší provokace nebo také naznačení budoucích událostí. Ale rozhodně by bylo fajn, kdyby Jackson usedl na režisérské křeslo v případě Pána času, co říkáte?



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat