Živí mrtví: Zombie pecka se dočká sedmé řady

Ne, že by to bylo zrovna překvapení.

Je pravda, že aktuální řada není tak sledovaná, jak by si asi tvůrci přáli. Holt jsou rozmazlení, protože posledních pár let byli zvyklí, že premiérový díl nové řady byl vždy úspěšnější než ten předchozí. Na druhou stranu, sledovanost je stále ještě velmi ale velmi dobrá a tak není divu, že bylo aktuálně oznámeno, že chodci s námi ještě budou nějaký ten pátek.

Prezident stanice AMC Charlie Collier poznamenal:

"Díky bohu, že někdo měl magickou kouli na mnoha našich dlouhých interních schůzích, které se týkaly obnovování. A když se v ní objevilo ´bezpochyby", věděli jsme, že musíme pokračovat s další řadou Živých mrtvých i Talking Dead. Ale bez legrace, jsme velmi pyšní, že se o tyto pořady můžeme podělit s fanoušky, kteří jsou tak oddaní, komunikativní a zapálení. Jsme vděční a nadále ohromováni talentem, úsilím a znamenitostí, kterou nadále předvádějí Robert Kirkman, Scott Gimple, Chris Hardwick a mnoho jiných lidí, se kterými jsme uzavřeli partnerství, aby mohly tyto unikátní pořady vzniknout. Výsledkem toho je: více Walking a Talking. Hurá."

Těžko někoho zaskočí, že Živí mrtví budou mít i sedmou řadu. Sledovanost sice není tak skvělá, jako v případě páté řady, ale aktuálně se pohybuje někde na úrovni čtvrté, což je něco, za co se seriál rozhodně nemusí stydět. Například zatím poslední epizoda nazvaná Thank You (recenze) přilákala k obrazovkám velmi pěkných 13,14 milionů lidí (nemluvě o dalších milionech diváků v následujících třech dnech, kteří si seriál nahráli nebo využili streamovacích služeb).

Já sice magickou kouli nemám, ale dovolím si tvrdit, že ani sedmá řada nebude poslední.

Myslíte, že The Walking Dead mají stále, co nabídnout?

Zdroj: TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat