Živí mrtví: V aktuální epizodě došlo k šokující smrti. Je to opravdu konec oblíbené postavy?

Je to opravdu konec miláčka mnoha diváků? POZOR, VÝRAZNÉ SPOILERY.

Před pár dny jsem psal o tom, že se vyrojily zprávy o smrti Glenna. Někteří tomu nevěřili, ale pokud máte za sebou aktuální epizodu, tak víte, že k tomu skutečně došlo. To jistě mnohé zaskočilo, protože Glenn je bezpochyby oblíbencem mnoha diváků.

Jak to tak ale bývá, začalo se mluvit o tom, že možná nejsou Glennovy dny tak úplně sečteny. Zní to jako zbožné přání fanoušků? Možná ne. Showrunner (dohlíží na každodenní natáčení) The Walking Dead Scott Gimple prozradil tohle:

"Drazí fanoušci Živých mrtvých, je to něco, co se obtížně vypráví a když jsme plánovali, že to odvyprávíme, věděli jsme, že naši přátelé v Talking Dead o tom budou mluvit a s vědomím, že o tom budete i vy mluvit, prožívat to a ucítíte lítost, jsem došel k názoru, že jsme o tom měli něco říct, ale mlčeli jsme ze strachu, že prozradíme něco, co jsme nechtěli nebo neměli, ale řeknu vám tohle: Glenna ještě uvidíme, určitou verzi Glenna nebo části Glenna, buďto ve flashbacích nebo v aktuálním příběhu, což nám pomůže dokončit příběh."

Flashbacky jsou klasický způsob, jak "přivést" zpět mrtvé postavy, takže by to nebylo překvapením. Ovšem, poznámka o tom, že by se mohl objevit v aktuální dějové lince, to vyvolává určité otázky. Někteří se dokonce odvolávají na to, že jsme Glenna neviděli zemřít (spadl na něj Nicholas), ale to už opravdu zní jako, že se tonoucí stébla chytá. A někteří snaživí diváci vyštrachali záběry, kde je zřejmé, že Glenn zemřel.

Jedna věc je tedy už jasná (alespoň podle slov Scotta Gimplea), Glenn neřekl své poslední slovo. Ostatně, jeho představitel Steven Yeun byl spatřen na natáčení dalších epizod. Je ale otázkou, jak bude zakomponován do děje.

Co si o tom všem myslíte?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat