Gilmorova děvčata: Víte, proč bude mít nová řada jen čtyři díly? My ano

Co čekat od Gilmorek?

Před pár dny bylo s velkým popraskem oznámeno, že se dočkáme dalších dílů milovaného seriálu Gilmorova děvčata. Sice nepůjde o klasickou řadu, ale jen o čtyři epizody, ovšem dobrou zprávou je, že každý díl bude mít cca 90 minut. V podstatě tak půjde o čtyři celovečerní filmy.

To není úplně tradiční pojetí, ale proč ne. Navíc, aktuálně se objevily informace, které vysvětlují, jaký k tomu měli tvůrců důvod. Každá epizoda bude mapovat jiné roční období jednoho roku. Jinak řečeno, jednotlivé díly se budou odehrávat na jaře, v létě, na podzim a v zimě. 

Jak už asi víte, o scénář a režii se postará dvojice Amy Sherman-Palladino (duchovní matka seriálu) a její manžel Daniel Palladino a seriál se bude odehrávat v současnosti, tedy nějakých osm let od událostí z poslední řady. Projekt vzniká pro streamovací společnost Netflix. 

Pokud jde o jednotlivé herecké představitele, tak se očekává návrat ústřední dvojice (Lauren Graham a Alexis Bledel), Kelly Bishop (Emily), Scotta Pattersona (Luke Danes) a také to vypadá, že uvidíme většinu (nebo všechny) z důležitých partnerů Rory. Dívky se tak mohou těšit na Jesseho (Milo Ventimiglia), Logana (Matt Czuchry) i Deana (Jared Padalecki). Naopak, Melissu McCarthy (Sookie) zřejmě neuvidíme. 

Datum premiéry zatím nebylo oznámeno. 

Jak se vám líbí nápad se čtyřmi ročními obdobími? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat