Živí mrtví: Představitel Nicholase mluví o aktuálně velmi neoblíbené postavě

Co ho vedlo k tomu, že udělal, co udělal? POZOR, SPOILERY!!!

Už pár hodin je internet plný toho, že v seriálu Živí mrtví zemřel Glenn (Steven Yuen). A je jasné, že se to bude ještě dlouho řešit, byla to hodně oblíbená postava. A to až tak, že někteří pořád doufají, že Glenn přežil. Tvůrci sice potvrdili, že ho ještě uvidíme, ale není jasné v jaké podobě (celý článek).

Spousta lidí aktuálně nesnáší Nicholase, který v podstatě může za to, co se přihodili miláčkovi publika. Poté, co se zastřelil, shodil Glenna mezi chodce. Pochopitelně tak hromada diváků nemůže přijít Nicholasovi na jméno. Někteří nepřekvapivě věří, že Nicholas dostal strach a "srabácky" se zabil. Ale podle jeho představitele Michaela Traynora to nemusí být úplně pravda:

"Vrhli jsme se na to a mluvili o tom s Michaelem Slovisem, který skvěle zrežíroval tento díl a Angelou Kang, která byla na place a napsala ji - bavili jsme se o tomto momentu a posledním sbohem muži, který zrovna laskavě zachránil Nicholasův život. Chtěli jsme to udělat trochu nejednoznačné a já mám pocit, že tam byl okamžik vděku, protože to, co Nicholas v danou chvíli řekl Glennovi, to pro něj byl okamžik míru. A nemám pocit, že Nicholas našel jakýkoliv druh klidu od doby, kdy propukl onen hrozný mor, který zasáhl lidstvo. A myslím si, že to, co udělal, bylo poděkování za trochu míru a prozření. A ať byla jeho motivace jakákoliv, myslím, že je tu stále prostor pro to, aby to bylo v příběhu prozkoumáno." 

Je sice pěkné, že se Nicholas dočkal trochy klidu a slušně poděkoval, ale pořád je tu onen drobný detail, že srazil (i když nechtíc) Glenna mezi zombíky. Michael by musel přijít s hodně povedenou obhajobou, aby se mu podařilo přesvědčit diváky, že Nicholas není zase tak špatný, jak by se mohlo zdát.

Myslíte, že Nicholasova sebevražda byla jen čiré "srabáctví" nebo měl jiný důvod? A zajímá vás to vůbec?  Vždyť ať už byla motivace jakákoliv, výrazně přispěl ke smrti Glenna.




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat