Speciální čarodějnický díl seriálu Simpsonovi ovládl americké obrazovky

Simpsonovi pořád válí.

V posledních letech se často mluví o tom, že kvalita Simpsonových už není taková, jak jsme byli zvyklí a sledovanost už dávno nedosahuje čísel jako v případě starších řad. Ale minimálně čarodějnické speciály jsou pro diváky stále velmi lákavé.

To dokazují výsledky 26. z nich, který se chlubí ratingem 2,7 a 6,7 miliony diváků. S ratingem 2,7 šlo o nejúspěšnější seriál nedělního večera.

Aktuální díl si výrazně polepšil i ve srovnání s předchozí epizodou, kterou sledovalo 3,69 milionů diváků.

Nejúspěšnějším pořadem daného večera byl ale sportovní přenos Sunday Night Football s ratingem 6,9 a 18,9 miliony lidí před obrazovkami.

Simpsonovi se ale přesto mají z čeho radovat, jde o nejlepší výsledek od ledna minulého roku, kdy se vysílal díl The Man Who Came to Be Dinner/Hádej, kdo nepřijde na večeři, který sledovalo 10,62 milionů diváků.

Pozn.: Rating udává množství lidí (v procentech) z určité skupiny (v tomto případě lidí ve věku 18 - 49, kteří inzerenty zajímají nejvíc), kteří sledovali daný pořad. Jde o podíl z celkového počtu osob v této skupině bez ohledu na to, zda měly nebo neměly puštěnou televizi.

Jsou čarodějnické speciály také vašimi oblíbenými díly Simpsonových?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat