Těšte se na pořádně drsný a krvavý komiksový seriál

Tak tohle by mohlo být něco.

Už pár let jsou komiksové filmy a seriály v módě a ještě pár let určitě budou. Tvůrci sahají jak po proslulých komiksech, tak i po těch, které jsou o něco méně známé, ale to neznamená, že nejsou skvělé.

Takovým případem je i Hack/Slash Tima Seeleyho. Jde o komiks z žánru hororu, který spadá pod nakladatelství Image Comics a zatím se dočkal tří řad. Jeho zápletka zní:

"Na konci každého hororového filmu vždy přežije jedna dívka... v tomto případě není Cassie Hack jen přeživší, ale situace se obrátí a ona začne lovit a ničit děsivá monstra, která ohrožují nevinné! Společně s milým obrem známým jako Vlad, se tahle dvojka vydává na krvavou cestu proti těm, kteří si zaslouží být odstraněni... a to tvrdě!"

O scénář seriálu se postará Skip Woods, který stojí například za X-Men Origins: Wolverine (2009), ale také za ne zrovna oceňovaným Agentem 47: Hitman (2015).

Co je na komiksové předloze zajímavé, je fakt, že se hlavní hrdinka utkala s postavami z jiných projektů, jako je například Re-Animator nebo krvelačná zrzavá panenka Chucky. A bylo by fajn, kdyby se něco podobného odehrálo i v seriálové verzi.

Zatím není jasné, kdy seriál dorazí na obrazovky, ale mě určitě námět zaujal, takže doufám, že brzy.

Znáte komiksovou předlohu? Líbí se vám námět? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat