Do seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. míří herec z filmu Avengers

Kdo je to, kdo je to?

Marvelu se daří propojovat svůj seriálový a filmový svět tak, aby měl divák pocit, že všechny jeho projekty jsou součástí jednoho velkého celku. A očividně v tom komiksový gigant hodlá pokračovat. Aktuálně totiž bylo oznámeno, že se v seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. objeví herec, který si zahráli i v Avengers.

Konkrétně jde o Powerse Bootha (to jméno vysloveně volá po roli v komiksových projektech) a v seriálu bude mít klíčovou roli Gideona Malicka. Ten je popisován jako "neblaze proslulý muž, jehož loajalita zůstává zastřena tajemstvím" a padají termíny jako "neuvěřitelně děsivý".

Boothovu tvář si možná z Avengers nevybavujete, důvod je jednoduchý, ztvárnil člena organizace zvané World Security Council a ti, kteří v ní působí byli skryti ve stínu (doslova). Ale v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. herce uvidíme v celé jeho kráse.

Pokud se budeme bavit o World Security Council, tak jde o skupinu nejmocnějších politiků světa (konkrétně z USA, Indie, Číny a Anglie), jejichž úkolem je dohlížet nad aktivitami S.H.I.E.L.D.u.

Uvidíme, jakou roli Gideon v příběhu sehraje, ale podle popisu jeho postavy to vypadá, že to nebude zrovna klaďas. Ostatně, určitě si ho pamatujete z jiné komiksové filmové série a to Sin City, kde také neztvárnil milého a hodného pána.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat