Podívejte se na první fotografii záporačky Killer Frost ze seriálu The Flash


Zima se blíží i do oblíbené komiksové podívané. POZOR, SPOILERY!!!

Znalci komiksů vědí, že Caitlin Snow je v předloze známá i jako záporačka Killer Frost, která (to vám asi podle jména došlo) ovládá chlad.

V případě seriálu The Flash tvůrci tajili, zda se sympatická vědkyně v podání Danielle Panabaker změní v tuhle mrazivou potvoru. Ale teď už je jasno, objevila se první fotografie (i když pravda, může jít o její alternativní verzi z paralelní Earth-2).

"Jsem prostě holka a miluji stylizování se do tohoto vzhledu. Začali jsme na něm pracovat před pár měsíci, ještě předtím než odstartovalo natáčení. Náš první kostým byl složený z jednoho kusu, něco ve stylu Catwoman, ale nebylo to to pravé. Takže jsme to změnili, aby to mělo vrchní část a kožené kalhoty. A vlasy jsou úžasné; začalo to krátkou, trochu skřítkovskou parukou, ale přidávali jsme více a více vlasů. Je to skvělé, jsem opravdu nadšená."

Konečně nemusí Danielle žárlit na své mužské kolegy. Sama přiznala, že jim záviděla, že se oblékali do kostýmů a vrhali do boje.

Já jsem velmi rád, že se z Caitlin stane Killer Frost, je to jedna z mých oblíbených záporných postav, ale její vizáž mě úplně nepřesvědčila. Má to něco do sebe, ale make-up ve mně trochu evokuje zástupkyni stylu gotiků.

Jak se Killer Frost líbí vám?

Zdroj: TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat