Hra o trůny: Vrátí se další drsná postava

Která?

Už si vlastně ani nevybavuji, koho všechno uvidíme v šesté řadě seriál Game of Thrones.

Neustále se objevují informace o tom, kterých nových tváří se dočkáme, případně je nám slíbeno, že se vrátí staří známí.

A že je dost těch, kterým nebyla věnována dostatečná pozornost (ostatně, není se čemu divit, jednotlivé řady mají deset dílů, zatímco knihy jsou tak tlusté, že na jejich přenášení potřebujete vysokozdvižný vozík).

Ale pokud jste si oblíbili Yaru Greyjoy, tak se můžete radovat, její představitelka Gemma Whelan se v další sezóně určitě objeví. Nechtěla toho samozřejmě prozradit moc, je "dobrým" zvykem herců, že se snaží tvářit tajemně, ale potvrdila, že se na ni můžeme těšit:

"Už se dostalo na veřejnost, že se objevím, takže o tom můžu mluvit." 

Yaru jsme, pokud se nepletu, viděli naposledy ve čtvrté řadě, takže už je to nějaký ten pátek. Jen pro zajímavost, fandové knihy jistě vědí, že v psané podobě se postava jmenuje Asha, ne Yara a navíc je černovláska. Ale pokud jde o charakterové rysy, tak se seriál jakž takž drží předlohy.

Pokud jde o to, jakou roli sehraje Yara v nové řadě, to zatím není známo. Stejně tak, jako přesné datum premiéry šesté sezóny.

Jste rádi, že se vrátí Yara nebo nepatří k vašim oblíbeným postavám?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: